Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Ile razy w grze widziałeś Gamemastera?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=40366)

Dj Fara0n 01-07-2005 18:34

Widzialem raz gm'a w ab jak gadal z paroma hlevelami o pekowaniu [ze za duzo banow mają za pekowanie]...

Pogromca pk 01-07-2005 18:48

Widziałem raz.
Aurera, kilka dni po utworzeniu serwera. Brak miejsca na rooku, w którym byłoby wolne miejsce do huntowania. Strefa dla Premium Account, pod ziemią, zdaje sie że na trollach. Ja, i kilku innych graczy schodzi w dół z nadzieją na chociaż jednego żywego trolla - a tam jakiś sprytny człowieczek zastawił skrzynkami przejście. W wyniku tego, ani droga na góre nie była możliwa (2 osoby na rope place), ani ruch w którąkolwiek stronę.
Owy gracz zażądał pieniędzy za uwolnienie nas, i po dłuższej kłótni jeden z graczy zapłacił. Gracz - traper zaczał przestawiac skrzynki w taki sposob że... sam sie zablokowal. Wreszcie ktos napisal do GMa (albo zrobil to wczesniej, nie mam pojecia), bo Game MAster pojawił sie obok nas. Nic nie mowil, kilka sekund i wszyscy zostalismy teleportowani pietro wyzej.
Na tym skonczyla sie moja przygoda z GMem, widzialem go cale 10 sekund! =P

Co do tego jak oceniam ich pracę - jak oglądam GM board na tibia.com, to widze, ze niektore tematy sa na utrzymywane na jednej stronie przez kilka dni (tzw. bump - bring up my post), i nikt ich nie zauwaza. Praca GMow jest wg niezadowalajaca!

evilKRIK 01-07-2005 20:25

A u mnie było tak

Grałem i kolega był afk, polazłem se na grilla(chyba) i kolega ma bana, nie widział gma(ach to TBI :] ) ale gm widział jego i ban na miesiąc

Arzo 01-07-2005 20:31

Ja gram 8 miesięcy i ani razu nie widziałem GM chociaż 1 raz widziałem jak na trade banował. I mnie to wkurza, bo jest dosyć dużo GMów, a grałem na Harmonii, Infernie, Nebuli, Titani i nigdy nie ma żadnego, a na trade pełno stron z keyloggerami itd.. X( . A z tego co wiem na Antice w 1 czasie jest po kilku GMów X( . Moim zdaniem powinien być po 1 GM na każdy świat. :cup:

Nie czytałem postów wyżej więc jeżeli powtarzam to sorka. :evul:

Marcin wymiatacz 01-07-2005 20:49

14:06 You see GM Solkrin Aurea (Level 2). He has no vocation.
teleportowal sie do venore, przestraszyl mojego kolege ktury siedzial na mc i teleportowal sie gdzies indziej ;)

Patimrok 01-07-2005 21:03

nie widziałem, a co do ich pracy jest bardzo trudna, ale fakt powinni chyba zatrudnić nowych, takich, którzy by chociaż raz dziennie wchodzili na kilka światów, a nie raz w miesiący na Antice albo Secure -.-

Rehu 01-07-2005 21:14

W sumie GMa widziałem tylko raz... (W listopadzie noobek byłem taki i trapowałem ludzi na rookgardzie). Mam nawet filmik zatrapowałem gościa 2 mniutki póżniej GM jakiśtam się wlogował. Tyle usłyszałem "Banished." Nawet z kropeczką napisał :P.

Co do braku GMów to ja nie narzekam bo ostatnio na pacerze często bywa "GM Sidnia" <-- czy jakoś tak

Pozdro

Yogurt Truskawkowy 01-07-2005 21:25

:p

dzisiaj treniłem sobie z kolegami, a nagle ktos zalogowal sie na spiderze, który mnie atakowal... Na początku myślałem że to jakis afker dał tu loga ale mialem otwartego batla, a tam: GM Judigator on Arcania! sie wystraszyliśmy bo 1 mój kolega grał wtedy na 6 tibiach....cos do na powiedzial po czym sie teleportowal. :P

Marixon 03-07-2005 23:20

Konkretniej jeśli można i jeśli jeszcze pamiętasz...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yogurt Truskawkowy
dzisiaj treniłem sobie z kolegami, a nagle ktos zalogowal sie na spiderze, który mnie atakowal... Na początku myślałem że to jakis afker dał tu loga ale mialem otwartego batla, a tam: GM Judigator on Arcania! sie wystraszyliśmy bo 1 mój kolega grał wtedy na 6 tibiach....cos do na powiedzial po czym sie teleportowal. :P

Co powiedział??

Andrea 04-07-2005 00:36

Ile razy widziałem w grze gamemastera?

Tak prawdę mówiąc to ani razu nie widziałem go osobiście choć wiem, że był w tym czasie zalogowany. Było tak kilka razy już a to znaczy, że od czasu do czasu bywają na serwie na którym gram, choc to i tak za mało.

_spec_ 04-07-2005 03:26

Ja widzialem Raz i dostalem Bana z kumplem Pamietam jak powstawal Swiat Titania i Blokowalismy Sobie REspa zeby nam nikt nie wchodzil :)

~Stary 04-07-2005 06:36

Ja widziałem 1 raz :)

Skillowalem w kopalni kolo kazo z Dwarfami i podchodzi do mnie GM (chyba Tyrell) i pyta: AFK? AFK? -ja odpowiedziałem No a on chwile postal i sobie poszedl ^^

Marixon 06-07-2005 16:07

Ja widziałem 1 raz...

Ja reportowałem zastrzeżenia regulaminu, bo koleś "klonował :p " przedmioty.
Dostałem odpowiedź od Counsellora (nie wiem, czy dobrze napisałem) i pojawiła się Gamemaster Kajala. Pytała go czy faktycznie oszukiwał ludzi w ten sposób i za chwilę zniknęła. Czy go zbanowała - tego nie wiem.

moF 06-07-2005 17:27

napisy ze kogos zbanowal to nie zadkosc ale "na zywo" to 2-3 razy. ;/

Shadow warrior 06-07-2005 20:10

Ja widziałem 2 razy, a słyszałem 4 razy

^^Masteroo^^ 06-07-2005 20:34

Mozna nie uwieżyć . Ale to Święta Prawda.:p

Jestem Facetem ale mam jedną postać w Tibi jako Dziewczyna.Znalazłem sobie chłopaka w Tibi :P.On miał50 lvl i dawał mi najlepsze rzeczy.Miałem
Golden Armor,Golden Legsy,Ice Rapiera.Byłem :cup: :cup: :cup: :cup: Królem miałem 50 SD i 40 hmm.

Yoh Asakura 06-07-2005 20:41

Double post - prosze o skasowanie tego.

Yoh Asakura 06-07-2005 20:42

GM'a widziałem bardzo dużo razy,przeważnie Tyrella.Często go widziałem przed depo w Venore jak gadał z h-lvl'ami o trapowaniu,lurowaniu itp.
Kilka dni później posądził mnie o używanie "Light Hack".Ja poprostu używałem Great Light.
Zresztą,co ja będe opisywał.Widziałem GM'ów więcej niż 11 razy.A najlepsze jest latanie za GM'em z kolegami.Exiva "GM xxx i lecimy :P
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ^^Masteroo^^
Jestem Facetem ale mam jedną postać w Tibi jako Dziewczyna.Znalazłem sobie chłopaka w Tibi .On miał50 lvl i dawał mi najlepsze rzeczy.Miałem
Golden Armor,Golden Legsy,Ice Rapiera.Byłem Królem miałem 50 SD i 40 hmm.

A jakie to ma powiązanie z tym tematem ?I akurat Ci wierze,że tak było =.=".
Zresztą - co nas to obchodzi ?

Vudi 06-07-2005 20:43

Gm

A ja widzialem gm daje wam ss =]

http://members.lycos.co.uk/vudi/Tibia/Foty/Gm.JPG

i jak??

Rozpruwacz II 06-07-2005 20:51

Na OTS-ie tez widziałem wiele razy i się nie podniecam...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:19.