![]() |
Black Knight jest najszybszy jezeli watpisz to go niwidzles :))
|
mi qmpel powiedzial ze bk dostosowuje sioe do twojej predkosci ?( (zawsze cie dogoni) to prawda??? bo nie jestem pewien
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Moim skromnym zdaniem najszybszy jest Orc Berserker.
|
Cytuj:
|
BK - nie podlega żadnej dyskusji ...
|
Waspy są szybkie, ale przed nimi nie trzeba przecież uciekać ;)
|
ja zawsze bede uwa szybkosc potworka zalezy w wiekszosci od lacza,na zlym gs biega jak najlepszy sprinter,a na lepszym laczu to musze przystawac,berserk tez ladna sprinterke odwala,waspy to takie male samolociki,one nie biegaja,one jak japonscy kamikaze,leca do ciebie by cie jeb***:P:D:)
A tak naprawde to BK i Behe |
sciagnij cie sobie filmiki na temat black knighta i behemota i zobaczycie roznice ja widzielm filmiki i wuiem ze bk jest najszybszym stworkiem w tibi ...... ;]
|
Powiem tak...
Behe jest najszybszy i nemesis bede z toba spekulował... Kolega zrobil palkiem 50lvl i poszedl na bk quest... spokojnie sobie z nim biegal... natomiast beha ktorego spotkalem jego postacia (juz na 60lvlu), grajac na tescie nie moglem zgubic... pomimo tego ze mialem bohy i utani... a mozecie mi wierzyc... hity za 200+ to nie jest cos fajnego! A pozatym, osobiscie to ja wole spotkac BK niz beha... beszek ma najsilniejsze ataki jaki kiedykolwiek widzialem X( @ up a dlaczego sam sie nie przejdziesz i nie przekonasz na własnej skórze? Zobaczysz na własne oczy, na własnej postaci... będziesz wiedział że jest różnica |
waspy wymiatają:P
Są strasznie szybkie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:59. |