![]() |
Czy wie ktos przy ilu % przechodzi sie do 3 miasta bo narazie przeszedlem 35 % gry i mam dalej tylko San Fierro i Los Santos jestem po tej misji gdzie sie zabija Rydera, a w jakim jestescie momencie gry??
|
Przechodzi się do Las Venturas (a dokładniej na pustynie) po ukończeniu misji "Yay Ka Boom Boom" dla siebie i wszystkich dla Wooziego.
A ja? Na PS2 ukończona w 100%, teraz zostały mi misje finałowe i mnóstwo pobocznego śmiecia do ukończenia. |
Cytuj:
|
Nie można powiedzieć, do cholery, jaki to procent gry, bo u każdego jest inaczej - ten zamalował wszystkie tagi, ten nie itp.
"Yay Ka Boom Boom" jest po misji "Toreno's Last Flight", odbierasz ją u siebie... Po jej wykonaniu będziesz miał jeszcze jedną u siebie (YKBB właśnie), a po niej zadzwoni do ciebie pewien tajemniczy gość i każe udać się na rancho na pustyniach Las Venturas. |
Wielkie dzieki wlasnie teraz mam ta mijse Toreno's Last Flight
|
Mi w GTA: san andreas podoba się spadanie na spadochronie
|
IMO za mały przeskok z VC żeby się zachwycać w niebiosa :P Jak grałem w GTA III czy VC miałem większą frajdę :/
|
Gra jest fajna. Fajna?! to za malo powiedziane, pogralbym se w to na pc, ale mam wersje dvd i neiamm napedu ;/ Grac gralem i to spoko ale na ps2
|
Nawet fajne zdjeci. Babcia ROX :D B)
|
Cytuj:
Snapshoty w SF zaliczają się, kiedy sfotografujesz fioletową ikonkę kamery - ale pamiętaj, max zoom i pstrykasz. |
up:
Jezu o jedno zadużo mi sie nacisneło R ..... wiem że sie pisze SAN FIERRO -.- . Co do tych "ikonek" to ja żadnej nie widziałem ? :/ . Tylko przypadkowo tak pstryknołem i hoop o.O . |
San Andres..
Fajna gierka lepsza moim zdaniem od Vc i to o wiele...wypasnie sie jezdzi rowerkiem i przechodzi przez siatke :p Nareszcie RookStar cos urozmaicil te gre trzeba skillowac i wogle.. Ps Fajnie sie plywa :D Daje ocene 11/10
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po jakimś czasie zbierzesz wprawę, jak ja. :) @topic: SA? Ty jeszcze pytasz, czy mi się podoba?! Lepszej gry nie widziałem! Super grafika, realizm i ta fabuła. :O Wreszcie można pływać, mapa jest ogromna, można się przebierać wedle woli, pakować na siłowni albo dostać zawału serca... :D 10/10, oczywiście! Yo, niggas! |
Co ja myśle o GTA:San Andreas? Gówno straszne w porównaniu z ostatnimi odsłonami tej gry..... Grafike zbeszcześcili, łazisz po slumsach... Nie podoba mi sie ;-\
|
Gufat III - łazimy po slumsach tylko w Los Santos. Rockstar wolał nie koloryzować niczego i ukazał Los Angeles takie, jakie jest naprawdę... I może jakiś argument, czemu grafikę "zbeszcześcili"?
Avager - MUSIAŁEŚ widzieć. Ikonki widać tylko przez aparat. |
JAkoś nie widziałem, może babcia mi zasłoniła :P (masz tam fotke to widzisz... ;P ).
|
@Ghost
Argument? Jest z***ana i tyle... IMO gorsza niż we wcześniejszych wersjach..., Cóż więcej moge rzec? To moja opinia i tyle. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:15. |