Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Magia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=16)
-   -   Gfb (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=40484)

Yoh Asakura 06-07-2005 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Van Gul'dan Moose
czy GFB/explo rani użytkownika ( jeśli ten wejdzie w zasięg)?

Rani jeżeli jest to server Player versus Player (PvP).Tylko,że w przypadku Explo,centrum wybuchu jest najsilniesze a te "odłamki" po bokach zadają już mniejsze obrażenia.

emilok 06-07-2005 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Berials
re: UP
Masz racje, dodatkowo jeszcze zabiera po 10HP co kilka sekund. W sumie zabiera około 60HP + początkowe 20HP. FireBomba przydaje się do trapów gdyż jeśli ktoś na niej stoi nie można go przesunąć.

bullshit
z fire bomby moze cie zrzucic kazdy jak z normalnej posadzki, NA fielda nie da sie przesowac ludzi

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Van Gul'dan Moose
czy GFB/explo rani użytkownika ( jeśli ten wejdzie w zasięg)?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poskramiacz noobow
tak rani mniej wiecej 2 razy mniej niz w potwora. ale skull jest :/

@pn - uzytkownik = osoba ktora uzywala tej runki
@vg'nm - siebie sie nie da zranic runa gfb czy xplo

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gohan-san
Rani jeżeli jest to server Player versus Player (PvP).Tylko,że w przypadku Explo,centrum wybuchu jest najsilniesze a te "odłamki" po bokach zadają już mniejsze obrażenia.

uzytkownik = osoba ktora uzywala tej runki
teoria o centrum i odlamkach - <roftl> - bullshit

Yoh Asakura 07-07-2005 10:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez emilok
bullshit
uzytkownik = osoba ktora uzywala tej runki
teoria o centrum i odlamkach - <roftl> - bullshit

To sobie sprawdz =.= Tak się składa,że sprawdzałem i było słabsze w przypadku EXPLO a nie GFB =.=

Maly1012 08-07-2005 09:10

Gfb to explozja na duzym obszaze(przydatne jak cie goni duzooo potworkow 8o )A fire bomb to ognie 3x3.Ja tam fire bomb nie uzywam ale zas gfb to jedne z moich ulubionych runek ;)

Koliber 08-07-2005 13:17

...

Fire bomb jest dobre do blokowania na wielkich obszarach a GFB jest potrzebne jak sie zgromadzi duzo potworów obok siebie...

Legolas Elfen Archer 08-07-2005 20:41

tak ogólnie to explo nie kupują tylko knight-ci, ale również sorcerer-owie, któzy chodzą na hero...

Ale na poczatku lepiej robić gfb, a potem sie brać za explo... Albo tak jak ja pominąć explo i przejść do sd :P

Teravista 09-07-2005 13:34

Palek

Ja jestem palkiem i moge robić ino Fireball.Więc mam se ten czar kupić czy uzbierać kase na bp of GFB????

Oskar111 19-08-2005 16:40

@up
rob fireballe (przydaja sie bardzo) i kupuj gfbki tez sie przydaja (wiekszosc run sie przydaje jesli umiesz ich uzywac)

Ellenhorin 19-08-2005 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Teravista
Ja jestem palkiem i moge robić ino Fireball.Więc mam se ten czar kupić czy uzbierać kase na bp of GFB????

Zwykle fb to imho kompletna strata kasy i czasu nic z tym nie zrobisz moze uzyjesz ze 2x w grze >.>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:15.