![]() |
gry pod dp venore
Ja wiem jak sie gra w te gry pod venore. Tylko mam problem nie jestem w venore i nie bedzie obrazkow ;/
Jest pokoj z teleportami-wrestling. W tej grze trzeba pchac przeciwnika do teleportu. Kto wejdzie w teleport ten przegrywa. Inny pokoj - jest dziura pomiedzy jednym podlozem a drugim-to jest miejsce do duelowania. Tam moga ze soba walczyc palki, sorce, druidzi. I jest chyba jeszcze jeden pokoj tylko nie pamietam do czego on sluzy. To tyle. ;) |
teraz to juz wiem do czego to wszystko służy
|
Hehe kto ci o tym powiedział albo jak to odkryłeś??
|
Cytuj:
|
poradnik spoko, ale nie dla mnie :] teraz nie pojde do venor ebo bede przegrywal kase B)
|
Cytuj:
|
Buahah nareszcie ktos to opisal :) nigdy nie wiedzialem do czego sluza te pochodnie, psy i dziwgnie :D
|
Chyba nigty nie widziałem dziwniejszego poradnika. Co nie znaczy że jest bez sensu, wręcz przeciwnie jest bardzo fajny i dokładny :)
|
dno
poradnik do dupy i po ***a komus potrzebny i wogule jak ci sie nudzi to nie zasmiecaj forum bo karzdy debil by sie kapnol po co jest dzwignia i ze sie pali osle
|
@UP
Wiesz kiektorzy (np.afkerzy) jak sie nudzą moga sie w takie cos pobawic. Dużo ludu mogło jeszcze o tym nie wiedziec. Ja naprzyklad o tym nie wiedziałem. I troche spokojniej! |
Cytuj:
|
Spoko poradnik
Jak narazie to straciłem 450gp, ale i tak jest fajnie jak się runki robi :].
Moja ocena: 9/10. W konću straciłem pare gp :p . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:55. |