![]() |
heh z drabina to kazdy mial ale ja myslalem ze szczury to jedne z najmocnijszych potworow w tibi ( nie wiedzalem ze itnije main ) :D
|
Widzialem jak moj kolega w tibie i zabije ludzi ( był pkerem) Weszlem moja postacia na rooku i probowalem go zabic, a jak mnie wkurzyl to mowilem ,,you are dead"
a ziomek ze mnie sie smial :D |
Jakis tydzien temu na rooku podchodzi do mnie koles i sie pyta: "pol?". Ja na to: "tak". Mial problem: nie wiedzial jak wlozyc worek do ekwipunku :D . Tlumaczenie zajelo mi 15 min :D Najdziwniejsze jest dlaczego nie mial worka ktory sie dostaje na poczatku (mial juz 2 lev).
A jezeli chodzi o mnie to nie wiedzialem jak wyjsc z miasta kiedy sie ma 2 lev. :D |
1. Nie mogłem wejść po drabinie
2. Po 5 godzinach gry, gdy miałem czerwony pasek życia skapnąłem się, że jedzenie podnosi HP. 3. Zbierałem Bluebaries, bo myślałem, że one podnoszą manę. 8) |
...ja moją pierwszą postacią Wudijuk=R.I.P. jak tylko zdobyłem 2 level, po przejściu za most to cały czas i do każdego pisałem... "whose gonna with me to city nr 2?!! i dont know how to go there!" ... no comments... a z drabiną to swoją drogą :D
|
Ja nie wiedziałem co to gp i próbowalem to jeść(myślałem że to ser:])i zostawiałem ale byłem n00bem :baby: :rolleyes:
|
a ja nie wiedzialem ze mozna chodzic na skos przez kepy traw blokujace groge:D:D:D
|
Ja na poczatku mialem problemy z obsluga liny i drabiny :baby: :P
|
Najgłubszą rzeczą co zrobiłem na rooku to przy łowieniu rybek wyrzuciłem work z gp (300-400) do wody. ;(
|
Moją najgłupszą wpadką było sprzedawanie wrzucając sprzedawcom rzeczy za lade a kupując rzycanie pieniędzmi. A o tym że moż na otwierać potwory dowiedziałem się na 7 lvl.
|
i sie grubo mylisz bo ten temat
moze specjalnie jeat napisany z bledem i wyglada glupkowato ale takie tez byly nasze kwasy na rooku w pierwszych chwilach grania wiec napisz cos od siebie a nie krytykujesz ty ty ty niedobry:D |
Hehe, ja na początku jak zacząłem grać w tibię nie umiałem wejść na drabine. Klikałem wszędzie koło drabiny, i jakoś wchodziłem, ale miałem z tym wielkie problemy. Myśle, że to normalne na rookgaardzie dla początkujących graczy... ;)
|
Gonzo, zapomniałeś napisać o wędce ;) wiem że wrzuciłeś ją do wody bo niedawno jakiś n00bek ogrzebał temat, w którym sie pytałeś czy można ją jakoś odzyskać.
Ale bez jaj. Mi też sie to zdarzyło :D . No i oczywiście, jak wszyscy, miałem problem z drabiną. Mojego pierwszego chara na Isarze jeszcze wtedy zblokował jakiś kolo Rat mnie zabił :( żebym wiedział że można ludzi przesuwać wydostałbym sie. Mój pierwszy char to był ciąg niepowodzeń. Chodziłem z żółtym hp cały czas bo w ogóle nie miałem jedzenia po "huntach" (czy wyprawę na szczury (czytaj szczura) w akademii można nazwać huntem?). Na początku zawsze są jaja. I pomyśleć, że każdy na początku był takim n00bkiem? Brrrrr... |
Przez ok. 5 minut musiałem próbować na drabinę wchodzić. :) zanim się skumałem, że trzeba przed nią a nie na niej kliknąć. :)
|
Wiec ja na ocztaku balam sie takiej hmm...brazowej drogi... bo myslalam ze to lada.
(jestem przyzwyczajona do gierek o slabej grafie) Z drabina o dziwo nie mialam problemu... A najsmieszniej to bylo jak mowilam na targu do wsyztskich "hi" np: Hi! Hi! What do u want? Hi! What? Hi! <ignored> Hi! Hi! I need to go |
Cytuj:
co do moich wpadek to: 1. drabina 2. nie wiedzialem ze sie otwiera zwloki :) 3. w ogole nic nie wiedzialem,bo nie znalem nikogo kto wczesniej w tibie gral (o grze dowiedzailem sie przypadkowo), sam musialem wszystko odkrywac, ale moze to i lepiej, bo ciekawiej |
W menu cos pochraniłem i zwalił mi się ekranik(malusienki był), potem miałem problem z drabiną bo w szczebelki starałem się trafić....potem ceny często przepłacałem za niektóre żeczy, i nie mogłem zrozumieć czemu podczas śmierci wypada plecak i dodatkowo może wypaść coś z EQ.
|
ja sie bardzo obrazilem na kumpla ktory mi powiedzial ze gra na julerze a ja jak zrobilem postac to mi powiedzial ze jest na mainie (wtedy myslalem ze main to inny swiat, lol)
|
Mi kumpel objaśnił te najprosztrze rzeczy ale gdy se kupiłem line to zaczoł się problem jak ją użyć. Wpadłem do dziury i chcę wyjść niemoge naciska na line nic, naszczęście jakiś gościu przyszedł i powiedział mi jak ją użyć
|
Pierwszy raz na rook'u byłem gdzies okolo 1 rok i 6 miesiecy temu. Chyba kazdy nieumial sie posługiwać drabina itd. Kiedyś jak chcialem rzeczy sprzedac to wyłozylem je na lade a kasy niedostalem.
PS Denerwuja mnie ludzie ktozy pisza ze niedawno zaczeli grac w tibie a maja 110 postow albo wiecej (jak niedawno zaczeli grac to jak mogli pomoc tymi postami innym graczom) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:19. |