![]() |
mam skille 65/63^^
|
...
Czemu niby nie mozliwe ze walnol 125 czy tam iles? Ja moim knightem ze skilami 66/65 i z fire swordem po 120 ciachalem niekiedy
|
Możliwe
Ja miałem Knighta 21 lvl (ale sprzedałem) i mialem HIT'a +110 z Fire Sworda ale niepamietam ile dokladnie wiem ze ponad 110 teraz mam nowa postac 13 lvl i mlvl 36 Druid :mag:
|
Cytuj:
|
ladne ladne sski gz czekam na wiencej :)
|
Jaki loot?
Był taki loot naprawdę czy koles dał swoje P-Legi albo były w Dragu i D-Hammer itp.?Prosze o prawde :confused: :baby:
|
na "poczontek" to kup sobie słownik ortograficzny. SS nudne, te pierwszy besty mnie rozwaliły -.-
|
Niema Ludzi nieomylnych !!!
Każdy człowiek sie kiedys pomylił ale masz prawde ze mogła/mugł wzaść słownik ortograficzny :confused:
|
Ech te ebst hity.... Na przyszłośc nie dawaj tak dużej ilości.. 1, może 2 NAJLEPSZE, a nie hity po 60+ bo to nie ma sensu i tylko zanudza...-,-"
Co do l00tu gratz... (Naprawde mogło być tak że tamten koleś wział sobie p legsy a ona chciała fote zrobić i powiedizała żeby oddał >,<) wiem, że już to ktoś powiedizał ale chciałem swoje zdanie wyrazić ;p |
Dobrze napiszał mogłaś/eś zrobic 1 lub 2 Best HIT
Mogłaś/eś zrobic 1 lub 2 foty z HIT co to ma byc 60 HIT taki to mam Druidem 13 lvl skile 18/17 wiem ze niemożliwe ale miałem chyba w tedy Duble Axe i walłem na misiu 60 hp (zaznaczam Druid skile 18/17)
|
wielkie yo
Za dużo tych hitów z bsa daj 3 najlepsze i będzie git :) :] B)
|
N/C ssy na których bijesz po 1 soldku.
|
o HIT'ach
To nie są HIT'y z Brighit Sworda +99 to juz sa HIT'y :cup:
|
;/
Co sie stałol z tym tematem juz nikt nie kometuje ale pech :confused:
|
Ogólnie screeny mogą byc, mogłbys pododawać trochę nowych ciekawszych. Najbardziej rozbawil mnie screen na ktorym prosiles o P legs nieźle :)
|
Wielkie Gz :P
To bylo pewnie udany huncik i wszystim sie podobal tylko hity szły marne ;/
|
Chcem ten temat odnowic bo to był 1 mój temat co zkometowałem i niechcem zeby przepadł B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:57. |