Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Coraz silniejsze potworki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=40764)

Marcin wymiatacz 07-07-2005 22:48

ja kiedys szlem na guardy i po drodze dopadl mnie dwarf ktury walil mnie ciagle po 20 a ja go trafic niemoglem az w koncu z hmm go zabilem.

Beyond Tess 07-07-2005 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin wymiatacz
ja kiedys szlem na guardy i po drodze dopadl mnie dwarf ktury walil mnie ciagle po 20 a ja go trafic niemoglem az w koncu z hmm go zabilem.

Omg! Jak czytam te posty, wasza ortografia mnie dobija! Boze wakacje sa ale nie od poprawnej pisowni! A to "szlem" to juz przesada! Ludzie zajrzyjcie do slownikow, bo chyba skoncze czytac to forum, bo jeszcze takim jak wy jezykiem sie zaczne poslugiwac.

Fagagus 08-07-2005 10:48

debil

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kopara
Mi sie zdarzylo ze rat zrobil mi combo za 50 hp! alez on ma silne czary czasami

nOOOOb !!!!

Czubi 08-07-2005 21:49

I tu wlaśnie widać kto chodził do szkoły na polski, a kto nie...
Boże weżcie Otwórzcie Słownik pisanie posta 5-10 min nie robi różnicy....

A co do tych sil...

Zróbcie Skille po 75/75 I nie bedzie róznicy Na takich potworach do 200 expa...
Bo będą dosyć szybko Padaly

Friend for friends, Enemy for enemy :evul:

Arturos 12-07-2005 22:54

Hita szukasz... mnie raz na 10 lvl Orc zawalil za 40... Tylko nie pamietam czy pancerz miałem :D:D:D:D:D:D

Co do twojej ortografii.... Co masz/ miałaś z polskiego albo z dyktanda?

AdamS_ 12-07-2005 23:04

Nie no masz rację.Według mnie to roty zrobiły się lepsze i orc warriory.

-=DanieL=- 12-07-2005 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aigani Max Wielki
Moja wina ze tak dlugo gralem w tibie, gdzie musialem pisac dosc szybko i z
bledami, zeby naprzyklad wytlumaczyc umierajocemu gosciowi ze niemam zarcia :D .

Jakbyś grał "tak długo" w tibie to byś niezakładał tego tematu bo byś wiedział skąd wzieły się takie mocne hity ;)

Hetield 12-07-2005 23:38

Omg

Ten temat zmienia sie w dyskusje o ortografi

Bonkers Niszczyciel 13-07-2005 00:12

Po pierwsze: wkurza mnie jak ktos pisze o mocnych hitach potworkow na ktore 8 lv huntuja.
Po drugie: chcecie zeby potwory walily zawsze tyle samo? kazdy z nich ma okreslona maksymalna wartosc obrazen jaka moze zadac w jednej turze.
Po trzecie: i mnie denerwuja br? jak widze wasza ortografie to juz wole z br'ami gadac. nic dziwnego ze sie z nas smieja ze po angielsku gadac nie umiemy jak po polsku tez nam ciezko.

Ps: Gandalf w tibii mozna uzywac "ó" :)

-=DanieL=- 13-07-2005 00:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bonkers Niszczyciel
Po pierwsze: wkurza mnie jak ktos pisze o mocnych hitach potworkow na ktore 8 lv huntuja.
Po drugie: chcecie zeby potwory walily zawsze tyle samo? kazdy z nich ma okreslona maksymalna wartosc obrazen jaka moze zadac w jednej turze.
Po trzecie: i mnie denerwuja br? jak widze wasza ortografie to juz wole z br'ami gadac. nic dziwnego ze sie z nas smieja ze po angielsku gadac nie umiemy jak po polsku tez nam ciezko.

Ps: Gandalf w tibii mozna uzywac "ó" :)

Jak ci sie niepodoba , że niektórzy robią w polsce błędy to jedź do Japoni -.-.

Diamentowe Ostrze 13-07-2005 00:27

[quote=Aigani Max Wielki]Czy zdarzylo wam si kiedys ze potwur kturego zwykle rozwalaliscie na luzie :D , nagle zorbil sie mocniejszy. To znaczy ja naprzyklad
zwykle bilem nawet 3 amazonki naraz i nie zabieraly mi wiecej niz 20hp,
az tu raz spotkalem tako 1, kturo nietyle ze trafic niemoglem, to jeszcze mnie
mocno bila, w koncu jo zabilem, ale stracilem sporo hp (dokladnie ile niepamietam :( ).Jesli cos takiego i wam sie zdarzylo to moze to tu opowiedzcie.

Sorry jesli juz taki temat byl, ale to muj 1 temat.

Aha i jeszcze jedno, nie rubcie postuw w stylu: bilem dragi i mi nagle dragon lord wyskoczyl i byl silniejszy i mnie zabil, co za noob lepiej zamknoc odrazu temat :evul: !!

kierunekl: szkoła
lekcja: j. polski - ortografia
zegnamy z forum-.-

takich to powinno sie banowac od razu........

Bonkers Niszczyciel 13-07-2005 00:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
Jak ci sie niepodoba , że niektórzy robią w polsce błędy to jedź do Japoni -.-.

W Japonii bylem 2 razy, a to co niektorzy pisza to bledami ciezko nazwac.

Cahir Mawr Dryffryn 13-07-2005 00:40

Z tym ze potworki bywają lepsze też się spotkałem to zazwyczaj widac na trenowaniu. Czasami trafi sie minosek którego wale rapierem na full def i zaraz pada a czasami na balance nie można trafic :P

Blaszak 13-07-2005 19:24

Ludzie! to wiadome że jak np skilujesz dluuuuugo z potworami to ten się silniejszy robi... na tibia.de jest taki temat poczytajcie troche goscia bug trafil za 68 chyba:D

Arkamis 13-07-2005 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blaszak
Ludzie! to wiadome że jak np skilujesz dluuuuugo z potworami to ten się silniejszy robi... na tibia.de jest taki temat poczytajcie troche goscia bug trafil za 68 chyba:D

Gościu ty idż sie lecz do psychiatry po 14 godzin dziennie 68 od buga hahahahah!!! Nie moge hahahahha! Kurde przez ciebie se krzeslo polamalem, rozsmieszyles mnie do lez juz widze jak to pisze.
You lose 68 hiptoints attack by a Bug.

Blaszak 13-07-2005 23:18

mm wiesz co
lepiej sie nie wypowiadaj jak czegos nei wiesz jaki best lvl 10? tak to mozesz sadzic SIEDZ NA INNYCH FORACH A NIE TYLKO PL TO BYS WIEDZIAL WIEC STFU ZAPRASZAM http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=84199
ps na drugi raz pomysl zanim napiszesz

Edit: srry nie wytrzymalem jak takie cos pisze taki gówniarz mysli ze wszystkie rozumy pozjadal...

Aigani Max Wielki 14-07-2005 08:51

Dobla juz mozecie plzestac gadac o tych bledach, jak macie zamial o tym gadac to zlubcie sobie inny temat. A do szkoly to po wakacjach ide wiec mozecie juz niemuwic o tym.

Gibki Fotel 14-07-2005 10:02

To musial byc blad w grze albo ktos se poprostu fake zrobil

Blaszak 14-07-2005 16:32

Nie wiem czy fake ale raczej nie, przeczytaj cały temat tam.

-=DanieL=- 14-07-2005 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bonkers Niszczyciel
W Japonii bylem 2 razy, a to co niektorzy pisza to bledami ciezko nazwac.

I co wcinałeś ośmiornice ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:12.