![]() |
Nie mam pojecia jak to robicie ze mozecie ogladac poziomy nizej itp. Ale wiem jak mozna odwzrorowac taka nieduza komnate.
Po dojsciu na max do sciany na mapie odkrywa sie troche wiecej mapy niz jestesmy w stanie zobaczyc w oknie gry. Tym samym przyblizajac na maxa w tibia map viewerze mozna za pomoca dlugiej i zmudnej pracy skonstruowac model komnaty. Jednakze nie ma pojecia jak robicie to co zrobiliscie :P |
jezeli umiesz cos takiego zrobic to sprubuj odzwzorowac(trudne slowo :P ) komnate z basiliskiem
|
Z tego co Gniew mi na PW wyjaśnił rzeczywiście jestem skłonny uwierzyć, że to nie fake.
|
Ten korytasz widac jak staniesz w mino hell w rogu. Ten korytarz wykorzystali w faku, a tutaj poprostu obraz się przesunął i widać co tam jest (czyli to jak wyglada pokój z MM)
Edit: Wlasnie probujemy zrobic to samo z bazyliszkiem :) |
Bazyliszek:
http://tinypic.com/6r2crr.gif Nie da się do niego dojść, nad nim sama lawa, pod nim nicość. |
@Gniew Mroku skoro pod bazyliszkiem jest nicosc to po co te dziury??
@TOPIC Ja mysle ze to nie jest fake! :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
2. rzeczywiście sie pisze^^ |
Cytuj:
Cytuj:
|
Powiem szczerze, ze mnie szlak trafia jak widze te wszytskie wypowidzi:
"TO fake" "To nie fake" etc. dostłownie mnie krew zalewa. Cytuj:
Wogole ludzie zanim nabijecie postac, pzreczytajcie caly temat a nie tylko powtarzacie co inni. I ciagle same OT piszecie. /Teql |
Cytuj:
2. Nom żeczywiście się rzeczywiście. No oczy(wiście). |
fajnie jak by powiedział jak to się robi :/
napisał w pierwszym poście ,że nie ujawni bo nie chce dostać warna :/ (jak coś to pisz na PW ;) ) |
Cytuj:
|
hmm.. w pewnym sensie domyslam sie jak to zostalo odkryte ;)
|
No to Bazilisek Nigdy nie byl odkryty i mozliwe ze niebedzie ...
jak widac nie ma tam questa i nic ciekawego |
Jeśli to nie fake to respect for u... Napewno musiałeś sie sporo pomęczyć żeby odkryć taką tajemnice... Poszukaj po Pohu troche... Podobno tam jest sporo nieodkrytych rzeczy...
|
100% fake ,ten pokój znajduje sie koło carlin sword quest na rooku i mino mag wydaje z siebie odgłosy jak normalny mino mag ,nie sądze żeby cie nie atakował ,zresztą z kąd ta krew?
|
@ Master Mind
Q****, czytałeś chłopcze posty ludzi którzy coś napisali przed tobą? On tylko odtworzył wygląd komnaty[jakiś evul cziter pewnie ^^]. Nigdzie nie napisał,że w niej był... |
@Gniew
używasz Debuger + TSearch + WPE ? Jak mniejwięcej pokapuje to sam bede wiedział o co chodzi :D |
to jest fakei w morde jeza tego questa nie przexchodzi sie samemu....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:09. |