![]() |
Qtwa, to ty zacząłeś debilu... zacząłeś bluzgać na Kuna... jaki oszoło... idź się lecz człowieku! X(
|
@Mentos,johnnny_b:
Kłócicie się jak dzieci,Mentos,głupszym się ustępuje,nie znasz tego ? ;) |
Ale też nie pozwolę, żeby jakiś n00b... dobra, debilom się ustępuje...
|
beton -.- . .
|
@mentos
stary wyzywam cie?? Kuna sam zaczał bluzgać wiec go zkomentowalem . @a ty jeszcze wyzej . nie jestem głupi -.- |
Meentos tu kolejny przyklad twojego charkteru ^^.
|
Dobra spokój... przestańcie się kłucić (daje obydwóm kluczyki do Ferrari) i cisza -,-, bo Avager się zdenerwuje :-P.
|
Cytuj:
|
NIE KŁÓCIĆ SIĘ TYLKO OCENIAĆ PRACE AVATARA! heheh. Niezły komiks,nawet w Paincie(jesli to to) umiesz robić ładne prace.. rób dalej, ok? :P
|
Cytuj:
|
1) Avager (thnx Mentos)
2) PSP nie Paint (chociaż to pierwsze - PSP - to Paint Shop Pro ) 3) jutro pewnie będę robił kolejne, tera mnie ząb boli (nie wiem co z nimi jest - zębami :/ ... ) 4) A ide spać... . |
Cytuj:
Aha,to nie Kuna zaczął bluzgać,on tylko podał swoją ocenę,Ty zacząłeś =.= |
No powiem, że nawet wyszedł Ci ten komiks. Brawo!
|
E tam, mi się podoba. Co z tego, że oklepane, mnie takie rzeczy nigdy nie przestaną śmieszyć (nie, żebym się turlał po podłodze ze śmiechu, ale mi się spodobało... szczególnie scena z Ratem - nie, nie ta z ręką - ta przed przed :>)
|
Pracochlonne, ale nie robiac tego w paincie(paint shop pro) mozna uzyskac lepszy efekt w krotszym czasie... Oklepany temat, no ale rob dalej - moze bedzie ciekawsze.
P.S. Chyba ci cos sie stalo podczas tej choroby. Moze podczas snu spadla ci lampka na glowe? ;p @down A nie widzisz nawiasu? Napisalem odruchowo paint, wiec dopisalem paint shop pro... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Bardzo mi sie podoba ladne i rowno zrobine tylko piniadze wygladaja ja zlota kupa ale to szczegol czekam na wiecej.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:04. |