![]() |
Chcialbym zobaczyc golden mace a nawet silver mace.
Ciekawe ile te bronie maja ataku...?? ?( |
Jeszcze jest 8o UNHOLY MACE 8o ale obrazka jeszcze nie widzialem
|
Cytuj:
Tu masz obrazek i statsy silver mace. |
Na silver mace jest quest i najprawdopodobniej drogi nie zagradza magic wall tylko zwykle skaly ( moze sei domyslicie o czym mowie )
Ale co do golden mace wiele z was mowi ze maj tylko najlepsi gracze . Powiem to tak Na securze nia ma nikt bo bym wiedzial na pewno a co do innych swiatwo to nie jestem pewien ale to by plotki zaraz poszly tak jak to bylo z soft bootsami ktore bubble zdobyla . Bo prtzeciez golden amce to by byla bardziej unikatowa niz te magic sowrd i stone cutter axe |
Wiem że to może niepasuje do tego tematu ale wie ktos moze jak usunąć magic wall? wo znalazlem kilka (niepowiem gdzie :) bo na 99%to qest, a zasady niepozwalają) tak że bylbym bardzo wdzieczny jak by ktoś powiedzial ;) jak nie na forum to pisać na gg "3733386" :)
|
Po primo:
Isnieje golden mace:D Po drugie primo: Istnieje silver mace:D Po trzecie primo: zarównojedno jak i drugie można zdobyc w qustach:D Po czwarte primo i chyba ostatnie: Można kupić silver mace: Proponował mi to kiedyś Giant Panda z Rubery(pewnie każdy zna)Za nie 100k tylko za 350k:D |
Cytuj:
jak poprawiasz to sam pisz w pełni poprawnie :D : składnię nie tylko ja, nie jestem |
Buehehehe ostatnio wlamalem sie qmplowi na konto w Tibi (baaaaardzo mnie wqrzał) i wyrzucilem mu caaaaaaaaly sprzet (beho shield i SILVER MACE) nie wiedzialem ze to jest tyle warte... No cóż, macka poszla poplywac :>
|
Cytuj:
|
ja bym wolał thunder hammera a nie jakies golden czy tam shit mace :D
|
Cytuj:
|
|
Foto
Na tibia.de jest foto tego cudenka ale statystyk nie podano. Mozemy sie jedynie domyslac ze slabe to nie bedznie :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:26. |