![]() |
spoko
Spox fake ale moglo byc lepiej gdyby byl dluzszy :cup:
|
...
Nawet niezle oprocz tego ze helmet nad e platem jest zle wklejony to zadnych innych blendow nie widze jak na pierwszy raz to GRATZ :cup:
|
Blagaam... Fabula tak oklepana ze az lezy plasko na ziemi. Super bohater idzie zabijac orkow (zawsze orki) i jakims trafem dostaje jakies rare'y... Czy tak ciezko wymyslic cos oryginalnego???
|
CDN może być jest niezłe... ;)
|
Fake jak fake zmieści się w klasie średniej troszke watek znany a i horned helmet jest zle wklejony... 7/10 :)
|
może być 8/10 nawet fajne :]
|
haha... ja znalazlem blad ktorego nikt nie znalazl xD
6 obrazek "Ziomek says:" a na wszystkich innych obrazkach jest Ziomex... to tesh powinienes poprawic. |
Wdg. mnie te fake'i roxx. On jest początkujący, ale miał pomysł i wykonał go w 90%. no i "Free help plx" rządzi ;)
|
Cytuj:
Rzeczywiscie sam tego blędu nie zauważyłem. ale poprawial nie bede. ps. Częsć druga powinna być w przyszlym tygodniu (o ile znowu nie bede mial nieplanowanych wyjazdów) |
Dobry Fake paru sztuczek nawet bym niezrobił ocena 9/10 :D rób dalej bo jest goood 8o
|
Niezly fake
Wykonanie takie sobie 8-/10 (Zauwazcie sciany w domu Cyclpa koncza sie na koncu fejka. I te zle wklejone itemy. Zreszta w mojm fake tez potrafie cos zle wklejc. Jesli to jet twoj 1. fake story to ujdzie, gorzej jakby byl to twoj ktorys z kolej fake story
Fabula nawet niczego sobie 9/10 More plz |
Jek beda jeszcze 3 komenty pozytywne to zaczynam robic cz 3
|
:d
No masz komenta. . . no jest pół pozytywny ;P
Nie podobają mi się ognie w tej 1 części i tyle ;> Bajsza... Ogołem to tak 6+/10 (Ponad przeciętnej to pozytywnie ;>) |
To jest koment pozytywny bo ten fakie jest jest the best oprucz tych malych blędow ale na to sie nie patrzy mam nadzieje ze szybko bedzie 3 czesc:)
|
6/10
Nawet spox
|
Bardzo fajny fake, mam nadzieje ze zrobisz wiecej
|
@ up taaa juz zaczalem 3 czesc robic tylko ze starych nie ma i musze czesto siedziec u babcii bo "sam bym sie nudził"(tak moi starzy twierdza i mnie zawoza do babci ;/) a , wracam kolo 18 ;/ wieczbyt duzo czasu nie mam
@Down i to też ksywka jaka mam u babci na podwórku -.^ |
Wiesz ze Ziomex to kobieta ?
Nie ? Aaaaa bo ciebie jeszcze wtedy nie bylo na forum . Ziomex to postac nieistniejacego juz chyba na forum Dark Pall'ego . Ogolnie Fakestory ladny tylko czekam na next odcinek . |
Jest juz 3 cz. tylko mnie nie narzekac ze w tej czesci cos krzywo powklejalem bo zaczynam stosowac tryb urealnienia tibii (np. nie wszystko idealnie w kratkach dziwnie poustawiane przedmioty itp.)
|
Kolejna udana część echhh chyba ja też musze się zabrać za mój fake... ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:04. |