![]() |
A to menda! :D to dlatego ta łapa taka wykrzywiona, gdyby głowy nie obrazał byłaby w miarę normalna :P
To oceniając kolorowanie: 7/10 :P ładne, i ciągle ta dziwność tej pracy przyciąga, lecz nie rób więcej plagiatów :P |
Cytuj:
|
Plagiat, znowu... Te kolorowanie nie wygląda na kolory painta, ale przynajmniej to jakoś wygląda. Oceny nie dam, bo plagiat.
|
Powinien dostać bana?
|
@UP
Chyba już drugiego, bo ten jego oryginalny fake anihilator też ściąnął. W tam tym temacie ktoś pokazał, taki fake jak jego, ale postacie były inne. (ale to logicznie napisałem) :D |
Plagiat a kolorowanie to jednak coś innego... Ale napisał, że NARYSOWAŁ... Hm... Nie wiem...
|
@UP
Tak, kolorowanie tego moglo byc trudne, i gdyby powiedzial ze pokolorowal, a smok nie byl jego, to by to nie byl plagiat, a on powiedzial ze to narysowal. Moim zdaniem powinien dostac bana |
@up
powtarzasz po mnie xD Plagiat !!1!!1!1!1!1!!!!111111111 |
Cytuj:
|
Cytuj:
To znaczy plagiat... czyli przywłaszczył sobie pracę pod swoim nickiem/imieniem/nazwiskiem. |
Klamstwo ma krootkie nozki. Tyle. Shame on you!
/bez odbioru/ |
Ladne podoba mi sie wyglonda nawet troche tak jakby farbami dl byl malowany xD
|
A skad wiemy ze to kolorowal w paincie? W photoshopie to jest 10sek roboty.
|
heh a on mi przypomina rysunek smka z baldura :] i mam dziwne wrazenie ze sie nim podpierales :P no ale tak poza tym jak na painta calkiem nie zle...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
przyjzyj sie troszku -.- |
Ja również podziwiam siłę woli. Nie każdy ma tyle odwagi żeby spędzić przy jednym rysunku 22 godziny. I to na komputerze...
Rysunek jest świetny. Myślę że z użyciem efektu rozmycia uzyskałbyś lepsze odcienie ale jak na MSPainta to naprawdę kawał niezłej roboty. :) EDIT: Czyżby plagiat? Jeśli to prawda...no nieładnie, nieładnie. A ja tu taką opinię wystawiłem, no :confused: |
A mnie się żaden rysunek (ani ten "normalny" ani ten w paincie) nie podoba... taki plagiat to każden jeden może zrobić :<
|
Podoba mi się ten rysunek, mimo paru niedociągnięć, np. krzywa łapa. Ale jest fajny, narysowany nawet z łuskami. Ocena 7+/10
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:41. |