![]() |
-.-'
Cytuj:
Lmao. Po to sie gra, zeby nie bylo latwo ale ciekawie, knightem jest naprawde super <lol> stale siedzisz na tych samych potworach i nic nie robisz, ale wspanialy trening. a jaki cel ma knight? zrobic ten smieszny 4 mlvl i kupowac uhy od druidow... Zakladam sie ze nie zrobilbys zadnego maga powyzej 30 lvla, trzeba umiec grac jesli chce sie juz cos pokazac a nie wypisywac *******y na forum. Vis~. 70 elder druid. |
Cytuj:
|
Ja drutem "dożyłem" do 17 levelu.Fajnie byłó,nie ma na co narzekać.Bp UH-ów robiłem tylko jak potrzebowałem kasy,chociaż byłem Uhmakerem kolegi.Dostałem hacka :(.
|
Cytuj:
|
Jak drutem wybijesz sie na wieszy level to juz za***iscie latwo. Mozesz sumonowac co chcesz. masz wiecej many bardzie przydaje se mana shield. Na 30 lev jak masz pacc to sumonujesz 2 DS i na necro. Heh Tera tylko czekac az sie Ne'roox(122 elder druid) wpisze.
|
Co za brednie...
Stary...Gra druidem jest fajna.Otóż druid jest bardziej ofensywnym magiem co sprawia ze zabicie go jest bardzo trudne..Nikt Ci nie broni robic explo/hmm/gfb zamiast Uh's X( .Pozatym mówisz ze Druidzi są zdani na łaske Sorców,a co by powiedzieli Sorcowie jezeli nie było by uhów :confused:.Nie zawsze Druid i Sorc musi expic z Sd'kami.Zapewne widziałeś zdjęcia Sir Graliego co ma 100+ level Druida i jakoś On nie majaczy :D tylko stara się wbijać na laury :D i dobrze Mu to wychodzi........ B).Także nie obawiaj się nudnego i monotonego zycia druida bo naprawde warto nim grać 8o
|
Elder Dru to jest maszynka do robienia kasy wręcz :). Lecz można nim grać spokojnie, dobrą alternatywą jest to, że może sam sobie robić runy leczące.
NA dłuższą mete jednak, to druid średniak ;/ |
Cytuj:
|
Ekhm ^.-
Człowieku co do uhów...to kto ci broni robic inne runy...Co do celu druida to nie zawsze musi miec 11 level poniewaz jest duzo druidów H levelow..Co do zdania Druidów na łaske Sorców to nie prawda zawsze mozesz zrobic Sd makera...A Sorcowie tez są w pewnym sęsie zdani na laske Druida bo Uhy są bardzo potrzebne lecz także mozna zrobic Uh's makera = ) :)
|
Moim zdaniem Drut jest najnudniejszy.. stoi pod depo i pisze Adura vita czy cos w tym rodzaju.
a knight moze sie wybrac kiedy zechce i an co zechce no gtracac uhy ktore druty robia.Sam mam druta i wkurza mnie stanie i czekanie na mane =/ |
@ up:
to idz w tym czasie zabijac np raty |
Cytuj:
|
Cytuj:
omg -.- mi chodzi o to ze np zamiast stania pod depo to sobie chodzi na soldki i looty zbiara i ma kupe kasy ^^ |
a sorc nie ?
nikt normalny nie stoi pod depo robiac runy tylko idzie cos w tym czasie stukac -.-V |
@up
hehe sa tacy, co maja farmy uh-makerow ;s Ale to sie zmieni po update, uhy stana sie drozsze imho jesli beda te sp dodane. @topic Na logiczne rozumowanie 2bp uhow robi sie krocej niz 1 bp sdkow, i to niewszystko 2bp uhow ida za 5k tak przynajmniej chodza przewaznie a bp sdkow? za 4-4,5k kupisz, zyskujesz czas i pieniadze na tym. IMHO!! |
Cor73z ma racje ;)
|
Druid
Jak mówisz ,że życie Druida jets monotonne
ALe jak nabijesz ten magiczny dobry. Jetses kimś,ludzie cie zaczna szanować. Druid z początku nudny,ale pozniej zaczyna sie jazda:] |
drut fajna postac knight tez sorc tez a pall tez fajny tylko czeba umiec grac :P
a i mowiac tak naprawdee to ma racje nie wiem czy to modek czy administrator to next temat "ktora prof lepsza" |
Cytuj:
|
UHy
spytam tutaj bo moj topic co do UHow zostal zamknięty ( http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=67510 ) i mam pytanie: W temacie w ktorym podalem linka koledzy doradzali mi zeby nabic 24 lvl bo inaczej UHa nie wypale, ale jak mam 11 lvl i 11 mlvl to moge robic UHy?? Bo ja je chce sprzedawac a nie uzywac. Aha i jeszcze ktory musze miec mlvl i lvl zeby robić HMM i GFB ?? I czy moge robic tez inne runki jak np. LMM?? A jeśli tak to podajcie do nich mlvl i lvl. Bede wdzięczny. Z gorki thx ;)
EDIT: Jeszcze jedno: skąd moge zalatwic/wziasc Crystal Mace ?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:06. |