Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Tak Sie Wychodzi Z Rook-u (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41382)

robert22 08-07-2005 15:37

moze i sie tak wydaje ok moze to jest ss
up up
2 posty pod rzad

Warlord Xion 08-07-2005 15:46

Ile to expic do 8 lvl na ratach - napewno się uzbiera :P .

zoom 08-07-2005 16:24

4k spokojnie mozna wyniesc, ja przy wychodzeniu z rooka w jakies 4 godizny na jakims serwie na tkorym zbyt woiele osob nie bylo wynosilem przewanzie okolo 3k. WIec to tez jest mozliwe tyle ze on troche dluzej polazil :)

Venderer 08-07-2005 16:41

I co mamy się ekscytować??? Ja wyciągnąłem 2,5k (wg. to było dużo) ale się tym nie chwaliłem... Udało CI się? Gratz! Z MC?? Nie gratz... Ale żeby zaraz dawać na forum?

@EDIT-------

Down- Patrz "chesek"

@Baradax
To jest jeden ZE sposobów. Ale jaką masz pewność, że nie używał MC??? -,^

zoom 08-07-2005 16:44

@Venderer
To bylo do mnie?
@down
juz zobaczylem ;->

miss click plz :)

chesek 08-07-2005 16:54

To napewno nie jest fake, można to sprawdzić m.in. Bloodyskin jest z Saphiry.
Ale nie wiem czemu zasłoniłeś swój nick, masz coś do ukrycia?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zoom
@Venderer
To bylo do mnie?

A czy ty jesteś autorem tego tematu?

Baradax 08-07-2005 17:05

LOL
Ja nie moge, czy wy jestescie takie tepe paly, nie rozumiece? on chowal bag z kasa gdzies za drzewem a potem szedl swoja dp-postacia po kase i tam ja trzymal! bosh... Tapmi plx, plx, plx?

Dagfan 08-07-2005 17:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez chesek
Ale nie wiem czemu zasłoniłeś swój nick, masz coś do ukrycia?

Pewnie niechciał by go ktos zareportował o MC XD

chesek 08-07-2005 18:28

up: pewnie tak.. xD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baradax
LOL
Ja nie moge, czy wy jestescie takie tepe paly, nie rozumiece? on chowal bag z kasa gdzies za drzewem a potem szedl swoja dp-postacia po kase i tam ja trzymal! bosh... Tapmi plx, plx, plx?

Skąd wiesz? To niby czemu miałby zakrywac nick...? Pomyśl zanim coś napisziesz.

Logo 08-07-2005 18:34

Fake moim zdaniem.
I bezsensowne chwalenie sie.

hide 08-07-2005 18:39

Nick zakrywał bo chciał i to jest wystarczający powód... Gdyby mówił że ma hlvl i odkrył coś naprawde niezwykłego to bym chciał zobaczyć na mainie i po to był by nick. Na mainie można szybko zrobić 4k więc i tak już za późno żeby coś udowadniać...
Na jakiej podstawie twierdzicie że używał MC? Każdy rookstayer ma chary-depoty i zazywczaj ma je na oddzielnych kontach. On może rookstayerem nie jest ale zasada taka sama...

Ontopic
Gratz cierpliwości i bezpiecznej drogi do depo :D

Magson 08-07-2005 19:50

< ~ E D I T ~ >
< ~ ...Mój błąd, zwracam honor... ~ >

Walekifa 08-07-2005 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hadi
Wcale nie uzbierałeś 4K tylko 3.917GP ! :p
Ale gratz , ja zawsze uzbieram 0.9K-1.5K ale nierobie postaci na depo.

Lol,to w tibi jest waluta niższa niż gp?;praczej 3.917 k niż gp :P

Ps:dlamnie to jest bez sensu,zbierac tyle kasy na rooku,bawić sie w jakieś biznesy i godzine stać kolo biblionteki i tej studzienki z ratami ^.- żeby sprzedac np.sworda za 20gp :/,może jeszce niedługo ludzie poproszą cip soft żeby zrobił domy do wykupienia na rooku :/ tam sie zostaje tylko do 8 lvl!(chyba że rookslayer,stayer) dla mnie rook jest poto żeby z niego jak najszybciej wyjść i cieszyć się mainem ^.-

Zeperus 08-07-2005 20:26

Tyle kasy z rooka to nawet ładnie:P
PS. Masz ładny fishing jak na 8 lvl :D

Gotexor 09-07-2005 01:41

@Magson
A policzyles wage Bp ?? odejmi sobie tez sama kasa wazy 200 a pusty bp 18-,-
...A tak pozatym to zabijaja mnie tutaj ludzie ze to Fake ... ile to polazic po roocu miec jakiegos innego chara depota zostawiajac gdzies kase brac nim nie uzywajac mc ... i to nie fake a co do nicku polowa ludzi zakrywa nicki ...

Ps/Gratz ze masz tyle cierpliwosci

Rafciu Mistrz 09-07-2005 06:32

Hmm... Patrzac na Twój skill fishingu wydaje mi sie ze poprustu sprzedawales rybki :>

Necron 09-07-2005 06:46

Na tej postaci napewno tego nie zbieral! Patrzcie na capa, musilby chodzic z samym macem co napewno nie starczylo by mu na dlugo.

Ostatnio jak gral moj brat i wychodzil z rooka mial 2k w samych platynkach na rooku.

Eventful Knight 09-07-2005 07:31

ooooo...............niezle

to jest naprawde dobre tyle kasy z rooka ;] jestes udany :P

Pani Janina 09-07-2005 15:41

ktos tam mial racje z tym fishingiem...
gosc sobie wbil lvl sprzedal wszystko zostawil postac na bocie przed woda i poszedl na obiad jak wrocil mial pelno rybek ktore pozniej sprzedal i nawet inne chary nie potrzebne.proste??
nawet czekac zabadzo nie musial wystarczy isc z rybami pod kopalnie gdzie jestes carlin sword quest i sprzedawac hurtem....

Akin 09-07-2005 16:39

Czemu mowicie ze to fake? to wystarczy pojsc na skele od 2 lev albo Rotwormy ale z teamem... a moze mu sie fartnelo i Poison dagger wylecial...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:40.