Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Bapupa(129ms) zabija cały Banshe Quest team (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41392)

-=Misiekmen=- 08-07-2005 20:11

Bapupa jest c***em -.- nikogo nie szanuje i nikt jego nie szanuje... wydaje mi sie że nikt nie wiedział że Bapupa z nimi pójdzie przecież by sie nie kampił

-=DanieL=- 08-07-2005 20:18

Za***isty filmik na początku wytłukł prawie całą drużyne dwoma UE

kaczi 08-07-2005 20:43

Szkoda mi was...
Ale co zrobicie?

A tak pozatym:
Po co daliście z nim party?

Neaniver 08-07-2005 21:14

po co on dostal do party zaproszenie?

@topic
Bapupa suxx - tyle moge powiedziec na jego temat

Suk_predator 08-07-2005 21:14

A tak co do tematu że WYBIŁ CAŁOM DRUZYNE BENSHEE QUEST to sie niezgodze bo 3 obstalo jego qumpli :evul: co widzalem z tego filmu wynika ze ludzie sa bardzo hamscy a szczegulnei ***ane BR niedosc ze zabrali BR na questa to oni beszczelnie ugodali sie z qmplem Bapupom (czy jakos tak) zeby ich wybic?:/

Moim zdaniem morał taki z tego wynika ze niebrac zadnych BR do party ani na zadne questy

Wspułczuccia tym co zaliczyli glebe:/No jeden mial szczescie bo uciekł 63 rycek to byl bo mialem filmik jak to nakrecal:PAle niewiem jak sie nazywal
;p

Suk_predator 08-07-2005 21:17

Dla tych kturzy sie pytajom dlaczego sorc dostal party?

Poniewaz Savow i tych dwuch to qumple od BABUPY i tylko jak sei on zajwil SEVOW daj mu party i all zgon

-=Misiekmen=- 08-07-2005 21:20

Przeczytajcie co pisal na guild chat. Jakis koles napisal że Bapupa nie zabil kumpli tych co byli znim w gildi B)

Delmicjusz :P 08-07-2005 21:21

Omg ... współczucie... Bo co ja moge więcej powiedzieć ?? Nic...
Jak już niektórzy wspomnieli... ISARA to chory świat...

Pzdr.

Suk_predator 08-07-2005 21:21

No tak jest MISIEKMEN masz racje bo SAVOW odarzu dal mu party ***ane hamy

morwi 08-07-2005 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Suk_predator
Dla tych kturzy sie pytajom dlaczego sorc dostal party?

Poniewaz Savow i tych dwuch to qumple od BABUPY i tylko jak sei on zajwil SEVOW daj mu party i all zgon

1.to bylo juz mowione
2.uzyj slownika

Grundos'clubbaser 08-07-2005 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Suk_predator
A tak co do tematu że WYBIŁ CAŁOM DRUZYNE BENSHEE QUEST to sie niezgodze bo 3 obstalo jego qumpli :evul: co widzalem z tego filmu wynika ze ludzie sa bardzo hamscy a szczegulnei ***ane BR niedosc ze zabrali BR na questa to oni beszczelnie ugodali sie z qmplem Bapupom (czy jakos tak) zeby ich wybic?:/

Moim zdaniem morał taki z tego wynika ze niebrac zadnych BR do party ani na zadne questy

Wspułczuccia tym co zaliczyli glebe:/No jeden mial szczescie bo uciekł 63 rycek to byl bo mialem filmik jak to nakrecal:PAle niewiem jak sie nazywal
;p
Po co zostal do party zaproszony?

Hmm.. a jak myslisz czemu 3 kolesi obstalo bo to jego kumple i tylko jak sie zajwil babupa to SEVOW dal mu party i i wybil

BR SUXXXXXXXXXXXXXX

A jak mysliślisz, po co robisz dwa posty?
I po co powtarzasz to co inni powiedzieli... najs

@film

Hrmp, też kisza najpierw oni nie mieli sorca żeby wyczyścić pewnien pokój za pomocą ue, więc ktoś zagadał (albo sam zainterweniował) do tego zadania, no i pierwszy głupi dał w party, niektóre osoby poszły w dól, reszta została na górze, i ciapa, of koz ma sie te dmg za ue i tą mane na ue... pamiętam gdzieś na forum tibia.com powiedział że to było "just for fun" :S

F0CUS 08-07-2005 22:09

Oj Misiek Misiek

Tutaj Kiur :)
Przykro mi z powodu Deada :(
Caly czas pamietam starych znajomych z titani :)
mam nadzieje ze sie tymnie zalamiesz :)

BOtter 08-07-2005 22:59

ummm w prawdzie nie działa mi tibia cam ;(
Małe pytanko :evul: On ich zabił jak wzieli tego questa czy jak na niego sie wybierali ?? :confused:

Lukasaldo 09-07-2005 09:45

up : nie wzieli

Dobry poczatek xD lopaty zapomnial chlopak hahaha za 500 chcial kupic ale gosc nie mial : P a ogolnie fajny film : D

-=Misiekmen=- 09-07-2005 11:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez F0CUS
Tutaj Kiur :)
Przykro mi z powodu Deada :(
Caly czas pamietam starych znajomych z titani :)
mam nadzieje ze sie tymnie zalamiesz :)

Kiur ! to jest Isara :P mnie tam nie ma ;] i tak by mnie taki **** nie u***ał ^^

Ice Paladyn 09-07-2005 12:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=Misiekmen=-
Bapupa jest c***em -.- nikogo nie szanuje i nikt jego nie szanuje... wydaje mi sie że nikt nie wiedział że Bapupa z nimi pójdzie przecież by sie nie kampił

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neaniver
Bapupa suxx - tyle moge powiedziec na jego temat

Znam ten film z innej perspektywy kręcony przez ekipe która padła.(Sevow C..J J....Y i jego ziomy w 1 filmie myślałem że Sevow był noobem i dał party przez głupote a to było ukartowane X( X( X( X( ).

Alcor Sake 09-07-2005 17:48

.... Poprostu Totalna Załamka dla tych co padli ....

Ale tak już jest Br nigdy się nie zmieni

Wit 09-07-2005 20:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Strzelba
X(Ale Mnie to w****ia gdy Modki sie wymądrzają. X
(

No comment please.....

Od czego wedlug Ciebie są moderatorzy?? Od trzymania pożądku na forum...
Pozatym oni tesh są ludzmi i mają prawo do swojego zdania....

Pozdro

-=DanieL=- 09-07-2005 20:46

No i sie kurde zaczeło teraz będzie z 20 stron na tym temacie i będzie każdy powtarzał to samo "bapupa noob " "bapupa dziad" było już to powiedziane to poco po 3 razy to samo pisać? Coprawda żal , że padło tyle ludzi w szczegulności troche polaków.

Strzelba 09-07-2005 21:10

****a Wit nikt Cie tu o zdanie nie pytal wiec stul pysk X(
I kup sobie słownik ortograficzny.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:46.