![]() |
ja juz takie cos rok temu zrobiłem :) ... z tym ze kamyczki mam małe ale niemam tylko hmm... mam sd (powinien byc baaardzo cieżki zeby odrazu koles dednoł) ale ja mam mały sd... gfb (jak walne powinien sie rozwalic i w kazdego) niepróbowałem go rozwalic, hmm, i poison fielda (moze cos jeszcze mam ale niepamiętam :))
|
fajny poradnik...
hmm wykonany wzorcowo czekamy na edycje z sd albo soulfire :D |
U nas po podwórku chodził kiedy¶ (całkiem niedawno) łepek run± sd, fajny pomysł ;d. Już widzę te napisy w wyborczej "Sprzedam bp of hmms! msg me, Zapyziałkowo".
|
Hehe... fajny pomysł. Ja zrobię SDka. Będ± większe obrażenia.
PS. Czemu sok z jagód jest taki drogi...? |
racyjny(?
Cytuj:
P.S. Najlepsze s± te Tymwarka ;) |
Ja wole zwykla Warke ;D.
Ten poradnik jest bardzo fajny, szczegolnie smieszny jest sposob uzycia. Super! PS. A kto zrobi o UHach? xD |
lepsze byłyby sdki, bo sa szare(nie trzeba malować) i s± 1x, czyli rzucasz kogo¶ w łeb i się nie przejmujesz run±
:p |
Genialny pomysł na poradnik :D , tylko szkoda że farbe miałe¶ do d**y , bo HMM wyszedł lekko różowy :O
|
:D fajny poradnik (zrobiłem se gfb :D)
PS. Nawet runy w rl fajnie wygladaja :) |
Ciekawe co by o tym Cachero pomy¶lał... :evul:
PS:Fajny poradnik, dawno tak się u¶miałem na tym forum. |
@Merfoso & reszta co chc± o innych runach.
Cytuj:
A kiedy zaczniesz sprzedaż:> @Topic Ja tam dałem siostrze wiedĽmie do zaczarowania kamień, postawiłem jej 2 soki z jagód, i zrobiła. [Joke]Już mam red skull'a^^[/Joke] A poza tym Dwimenor miał rację, przyda się troche humoru na tym forum, zwłaszcza, że ten poradnik jest genialny. |
Ja już nazbierałem torbe szarych kamieni i teraz będę markerem czaszki rysował :D
Strzeżcie się s±siedzi :evul: |
HeHe hardkorowy poradnik!! :D
|
a jak z kumplem gralismy w kosza, to nas jakis 3 kolesi z czerwon± czach± i outiftem dresiarza zaczęło gonić ^^ a My im z HMMów, bo przeczytali¶my poradnik :D
|
A ja mam takie dziwne wrażenie że to jest zrobione w jakim¶ programie graicznym, a nie naprawde :D
|
Gfb
A GFB (giant fire ball) bierzesz duzo malych kamyczków sklejasz ( nie wiem jak) malujesz na czerwono i zucasz w czlowieka albo w potwora ( w ludzi obrazenia sa 2 razy mniejsze)
P.S. BRAVO POADNIK JEST NIEZLy ZNACZY DOBRY ;] P.S.S. nie wiem moze cos takiego bylo ale mi sie nie chce czytac all odpowiedzi ;p |
Hmm
heh Wieszok poradnik spoko ale pomysl z runkiami (IRL) byl moj
btw. Pamietasz? (schorzenie Tibijskie) http://kp.boo.pl/SD.JPG @@ troche wytarty ten sd ale pamiatka jest :P |
|
Muszę przyznać, że ten poradnik mnie powalił.
Jest "the best" :cup: |
<offtopic> z kolega mamy zamiar porobic pare "RUNEK" i chodzic po miescie tak ;)
<topic> fajny poradnik. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:03. |