![]() |
Oj wielu już próbowało... ALe jeszcze nikomu sie ine udało. Szczególnie, że ja expie w bezpiecznych miejscach :P
Komentujcie i dawajcie swoje screeny ( nie koniecznie jak GM banuje ) |
Koleś kabel z ciebie:D, ale dobra robota takich sie kara:P
|
no no nie tylko na starszych swiatach jest banowanko bo przed chwilą na Furorze tez pare ludków dostalo bana. Wiem tylko o paru macro-afk'erach i kilku blokujących wejscie do questa czyli expa :P Na razie jeszcze za Acc sharing nikt nie dostał chociaz po 3 dniach jest juz chyba 30 lvl :P Ale to tylko kwestia czasu ;)
|
GM sidiana on celesta
Widzialem ostatnio ze GM sidiana on celesta jest aktywny. NIiechcialo mi sie czekac to wysalelm do niej messeng. I jednak sie zjawil ale niestety nikogo niebanowal. jednego wyslal do temple bo blokowal przejscie (kolo lectora). a drogiego zignorowal i se poszedl.
daje fotki. Sorry za tbi jest mi potrzbena tylko do pokazywania ilosci expa. Tutaj zobaczylem GM'a poraz pierwszy w zyciu (tegmu gosciowi nie dal bana ani kicka zignorowal. Zauwazcie ze jakis gostek na deuflat pisze GM SIDIANA ON CELESTA ONLINE ;( ) http://i17.photobucket.com/albums/b6...kaniezgmem.gif Tutaj mamy ss'ka kolo sklepu lectora jak dal gosciowi teleport do temple czyli do swiotyni.(niewiem co sie stalo ze rozdzieloczosc taka mala) http://i17.photobucket.com/albums/b6...aniezgmem2.gif |
:)
@up
Niby nic sie nie działo, jedyne co to przyszedł gm... Ale jakość tych szkrinów poruszająca... :D |
@up
musialem z tego gif zrobic bo w bitmapie ponad 3 mega zajmowalo, a photo bucket moze mac do 250 kb wiec sam widzisz. @topic przynajmniej cos zrobil moj knighte stal ponad 5 godzin na pietrze u lektora po ten debil zablokowal zejscie. Ale zauwazylem ze sidiana ostatnio bardzo czesto jest na celescie szkoda ze tylko 15 minut. |
no fajnie jest popatrzec jak nooby zostaja banowane ach az sie cieplo robi na duszy :P
|
Bajerfull nieistnieje cos takiego jak bezpieczne miejsca :>
Pozatym wkoncu wyjdziesz z ukrycia ;] Zaczniesz expac na poh`u ;]. Lub na jakies hunty chodzic :>. A tak btw tematu to wiele usmiechnietych twarzy widac osobek ktore maja swojich uh makerow ;> ale ostro jada "takich trzeba karac!!" "to niedopuszczalne ;s" itp ;]. Jakze to wszystko falszywe ;d. |
brawa dla tego pana - prawidłowa reakcja na macro userów :) ten gm lubi na non-pvp banować, gdyż ostatnio sie na calmera zabawiał.
Chyba pobiłeś rekord za jednym reportem :D gratuluje |
hamy....
to nie uczciwe sprzedawac kogos do GM,a was to cieszy ciekawe czy bajer.. nie uzywasz makra zadnego X(
|
Cytuj:
Jeśli potrzebujesz tylko do pokazywania expa, to polecam ten program Jest on legalny w użytkowaniu |
To jest chyba pierwszy temat nie oczerniający GM'ów. Chwała ci za bronienie ich dobrego imienia. Sam mam jednego screena z GM'em ale pomimo tych wszystkich poradników i tak nie wiem jak je wkleic echhh... Jezeli ktos moglby je zamiescic to pisac na PW. Podac maila i wysle moje zdjatko ;)
Z góry thx. |
Cytuj:
|
Fajny post. Gz dla wykonwacy. A tak poza tym tez uwazam ze im sie nalezalo bo nie umieja stawiac afkow.:)
|
Szczerze mowiac nienawidze fraj***w ale na non-pvp to jednak konieczne :)
|
Nie wiem czemu jestescie tym tak bardzo zafascynowani. wielkia mi zecz ze gm zbanowal 5 osob za 1 raportem. powiem wam jedno ŻAL!!!!!!!!!
"Nawet Najokrutniejsza bestia ma sobie odrobine litosci, ja tej litosci nie mam wiec nie jestem bestia" :cup: |
ZA szpedanie to bym ci na rwalu zbroil z mordy nalesniki fiucie wielki sprzedawczyk ty sie nie boj juz masz tam pograne beda cie wszedzie blokowac fiucie :evul:
|
Cytuj:
A tak btw to miałeś farta że trafiłeś na Maninę która jest kompletnym luzakiem =) |
Wlasnie mam pytanie bo zostalem zbanowany na akcji przez tego skur**** i czy bede jeszcze mogl nim zagrac czy juz mam skasowana postac?
|
Spoko Frycu bana masz na miesiac i sie tak ni unoś bo ciebie nie reportowałem tylko Malarje i Ebala, a że GM polazł też nad jeziorko ( Malarja i Ebal byli przy fishing hut ) to juz nie moja wina
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:11. |