![]() |
Ja to tam nie wiem jak z tym GS jest.....
Ja to tam nie wiem jak z tym GS jest.....
Ale mam przeczucie, że to jednak zalezy od czasu tibijskiego (radze sie wyposażyć w zegarek B) ) możliwe ze czas ma z tym coś wspólnego.... Chociaz może to też zależeć od "fuksa". |
eeeehhhhhh
a, ja wam powiem to zalezy od szczęścia.. tak jak loot z potworków -.- jest wpisane w kodzie tibii, że jest prawdopodobieństwo trafienia na GS (np.) 10%...i co..możesz wogóle nigdy nie trafić ... czy to takie trudne? 8o |
Zalezy to od szczescia. Znam ludzi ktorzy specjalnie plywaja tysiacami razy po tej trasie a ja tam trafilem za 1 razem(z polowa hp i bez runek):/
|
Wierz mi koleżko, nie chcesz się dostac na GS. Jak cie tam TP, to masz pz, i czeka na ciebie ghoul i skeleton. Jak zejdziesz nizej to vampire DS i moze byc jeszcze jakies hu***two, a przy tp na Darame czeka ghost.
|
A ma ktoś przypadkiem film z tego statku??
|
Północ w tibii jest zawsze o pełnej godzinie normalnego czasu.
|
na ghost ship da sie trafis plynac z darashii do venore lub z venore do darashii.
gdy juz jestes na ghostshipie idziesz pietro wyzej na statku gdzie jest tp do daramy (uwaga! ghost). trafienei na ghost ship jest przypadkowe zalezy od szczescia ;p |
To ja mam chyba albo super szczęscie albo super pecha- płynołem tam 5 razy i 4 razy trafiłem, i to wcale nie w nocy, tylko o 14 czasu tibijskiego( miałem zagarek,bo jest cywilizowany :) ) (żart, nie wyżywajcie się na mnie :D, a albo róbcie co tam sobie chcecie :] )
|
To ja mam chyba albo super szczęscie albo super pecha- płynołem tam 5 razy i 4 razy trafiłem, i to wcale nie w nocy, tylko o 14 czasu tibijskiego( miałem zagarek,bo czesto go przy sobie nosze :) )
|
Ghost ship to fajne miejsce jednak niestety podróżni nie często tam trafiają
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:07. |