![]() |
ogólnie bez sensu wygląda wszystko, ale niezły mont z tym uciętym łbem :D!miecze ładne ale troszke za grube... dałbym 4/10 :S!
|
Znależli sie specjaliści, nie pociskajcie tak bo jeszcze sie zniechęci a ja lubie takie historyjki z ucinaniem łbów BUHAHAHAHAHA. A ta kreew z miecza świetlnego, to jednak skiepściłeś :p .
|
Za mało rozwinięta fabuła 2/5
Ale wykonanie 5/5 |
OMG <zyga> next fake o SW plx no more. Ktory to juz pan co robi SW faki? 7 czy 8? A więc tak:
Te emotki takie se. Fake troche rozmazane Eeee fabuła plx? I skąd wiesz ze wtedy byli tacy Jedi o takich imionach? "Przeciez kazdy mroczny lord powinien miec swego ucznia..." Nie kazdy. Czy Vader miał ucznia? Nie -.- Czy Darth Malak miał ucznia? Nie -.- Czy Darth Sion miał ucznia? Nie -.- Więc z tym sie niezgodze Dziwna sceneria. I to chyba tylko tyle na razie zobaczy sie pozniej. 5/10 |
@UP
A czy Vader byl mrocznym uczniem NIE Czy Darth Malak mial uczennice TAK A Bastylia :D!! |
@Up
Uczennnicą Malaka nie była Bastila tylko taki inny facet. Ten z Endar spire(Chyba tak :p) co zabił tego co ci pomagał. To właśnie był uczeń Malaka. |
Nie wiem jak u Ciebie sie fabula potoczyla, ale pozniej to Bastylia byla jego uczennica i ona uzywala Bitwejnej medytacjii przeciw flocie republiki, ale udalo mi sie ja przeciagnac hehehe.
|
Jak dla mnie możesz robić dalej, ale rób w png ok!!??!!:)
|
Niestety... Nie wyszło ci... Napisy źle umieszczone, fabuła w całości oklepana, nie nie podoba mi się....Za krótkie... A z tymi emotami to kiedyś miałem podobny pomysł, już pisałem temat, ale nie umieściłem ;(.
Ocena fake wykonanie - 6\10 pomysł - 3\10 (Znoooowu SW :E) |
Spoko! :]
Podobają mi się takie Fake :D ________________________________ nick: Ratristo Del'Mort voc: Sorc :mag: lvl: 11 (blisko 12) :baby: mlvl: 10 :baby: Best solo: Cyclops :cup: Best Team: none :D skills: 16\18 :miecz: |
[quote=
:D jestem pierwszy :D[/QUOTE] BAN PLX?<10 znaków> |
Co do bastillito Prawda ze byla uczennicom Malaka. a jak niby !!!!!!!
|
Dawno, dawno temu... :) Revan i Malak byli bardzo obiecujacymi Jedi, Revan natrafil(a*) na slady starozytnej cywilizacji, a tak wlasiciwie to na mape. Malak zostal (niechetnie co prawda) jego(/jej) "uczniem", gdyz Revan byl(a) silniejszy(a). Wyruszyli pod przykrywka wojen Mandalorianskich, aby odszukac jakies wskazowki dot. tejze mapy. W koncu trafili na dziwna planete, na ktorej odkryli pochodzenie owych map itd. Gdy powrocili po wojnie, byli juz Sithami. Jednak niedlugo potem, wpadli w zasadzke zastawiona przez Jedi. Revan podczas walki z Bastilą został(a) zdradziecko zaatakowany(a) przez Malaka, ktory bajac sie otwartej konfrontacji z Revan, postanowil zestrzelic jego(jej) okret**. Jednak Jedi zabrali Revan z pokladu zaraz przed eksplozja...
Niedlugo pozniej, budzimy sie na pokladzie Endar Spire, jako jeden z zolnierzy Republiki. No nic, sluzba nie drozba, idziemy lupac tych Sithow :) (StarWars:KoToR). *Revan -> kobieta, lub mezczyzna, zalezy od tego kim gramy w KoToRa. **Okret -> okrety-wojenny, statki-np. pasazerskie :D Cytuj:
Uczen ucznia? Tego nawet u Jedi niema ;D Nie zapominal ze Vader sam byl uczniem :) A o Sionie to nawet nie slyszalem :D |
Zajefajne.Rób więcej plxplxplx.A te miecze.Jak je zrobiłeś?
Rozkręć to tylko bo narazie fabuła 6/10 wykonanie 9/10 |
Wykonanie 1/10
Pomysl 2/10 Niepodoba mi sie to jak dlamnie |
Bastila to uczennnica Malaka czy nie bo u mnie byla!!!!!!!!!
PS.chyba |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20. |