![]() |
Bierzesz tylko tarcze i idziesz na raty, trenisz fist fighting i shielding, do wyrównania ;d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A wracajac do tematu to nie ma najmniejszego sensu wyrownywac skilla, sam taki pomysl uwazam za debilny... Jak ktos juz tu napisal, skille maja byc jak najwieksze, a nie jak najrowniejsze :\ |
Cytuj:
|
aaa
zrob tak jak mowio inni np jak walczysz sword to trenij axa i ci sie wyr0wna
|
Ale masz problem -.-''
Odpowiedz sobie na pytanie czy lepiej jest miec skille 50/50 czy 53/50 ? Roznica skilli i tak nic nie robi pozatym to sie samo wyrowna jak dojdziesz do skilli 70+ |
niewiem co cie w tym niepokoi ja tez mam o 3mniej shielda i nic w tym zlego niewidze
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pomysł
Najlepiej to trenowac z dwoma potworkami (np. roty minosy) i na full def :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
1.Nie niepokuj się - inni mają inaczej niż ty ;) (przeważnie) 2.Jak ci tak zależy na tych równych skillach to tak: -wal co jakiś czas (ok 15 s. - co tyle chyba rosną skille) -wal z fista (tylko na jakiś slabszych potworkach bo jak pujdziesz na rooty z fistem na 10 to sobie poczekasz na rezultat ;)) -jak chcesz podwyższyć atak to wal z dwuręcznej broni jak shielding to tak jak pisałem wyżej -nie przejmuj się i graj narazie bez skillowania (jak na 19 lvl 53/50 jest całkiem przyzwoite) a skille urosną same B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:53. |