![]() |
Panowie, nie nabijac w****u postow z tym co straciliscie. Topic closed plx. Oszczedze wam wywodu co ja bym stracil. Prawdopodobnie sume expa na calej waszej postaci i aol.
|
90% z was by się przydał słownik ortograficzny...
Co tak jeździcie po początkującym ? :< Pogra i nauczy się że 2k łatwo się odrabia. A ja dla odmiany nie poszpanuje się ile razy padłem i w jaki głupi sposób straciłem kase :d. @ Gohan-san Gratz pomysłu na noszenie 80k w bp bez AoLa... |
Ehh wiekszosc z was to niewychowane chamy. Widac chyba ze gracz jest newbie i nie wie jaka to mala strata. Pojezdzacie go jak by obrazil wasza matke. Forum sluzy do tego by pomagac innym a nie wyzywac i sie unosic ponad innymi bo ma sie wiekszy lvl itp. Temat do zamkniecia a co do @topic to nie lam sie chlopie. Mala strata graj dalej a osiagniesz wiecej i nie zwracaj uwagi na te bezsensowne wyzwiska i bluzgi. Powodzenia i dobrych lowow.
|
Oho ... lol ... 2 k expa odrabiam sobie w 20 minut ... polecam ci expic w wiezy waspow blisko Ab bo masz nienajwyzszy lvl :P Wczoraj mialem 3% do 23 lvl dednalem i mam 21 i jakos sie nie zalamalem tylko odrabiam !! Juz mam prawie 23 ( 24 % )
|
OmG plx no coment -.- :bałwanek:
O nie bende placak 2k ekspa w pplecy ;( hlip hlip a moje 600gp
czlowieku ropneli cie i padles i nie placz z powodu 2k ekspa i marnycnh 600gp |
@Ci wszycy, którzy narzekają, ile to oni stracili: Koleś jest nowy i nie ma sensu po nim tak jechać.
@Autor tematu: Nie martw się. 2k expa to naprawdę nie dużo i odrobisz to w góra godzinę. Dobry gracz nie zraża się śmiercią i gra dalej. Jak mnie zabił 10lvl druid na deep red to straciłem swoje, natychmiast po śmierci odrobiłem straty i życie toczy się dalej. |
LOLOLOL ja jak padalem stracilem 15mlvl u paladyna skile i 100k expa a w bp mailem jakis 6k kasy i gram dalej poco zalorzyles tego postac i naucz sie pisac po polsku
graj dalej nie zalamoj sie malo straciles groa 3 godziny odrabiania |
a ja powiem ze nawet jakbys stracil 200k exp to bys niemial sie co zalamywac to tylko gra i niezostala stworzona dotego zeby sie wkurzac sa wzloty i upadki
a 2k expa odrobisz blyskawicznie :) |
1. Jak już coś piszesz to dla swojego i innych dobra pisz ze słownikiem ortograficznym.
2. Lepiej odrób straty, bo to jest nic. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15. |