![]() |
Może wprowadzą pierścień, który będzie posiadał armor, wtedy zrównoważy to P-ammy i będzie można biegać w AoL :)
|
Cytuj:
|
Mam pytanie co do AOL'a. Jak ma sie Red skulla i AOl'a i jak sie zginie to nic nie wypada, czy AOL nie dziala na Red Skulli :evul:
|
re: UP
Red Skull niweluje działanie AoL'a. Mówiąc prościej kiedy masz Red Skulla AoL nie zadziała, wypadnie razem z pozostałym ekwipunkiem oraz plecakiem. Ktoś powiedział, że od pewnego momentu każda postać nosi AoL. Knighci tak, ale dla przykładu, często widać Hlvl Paladynów latających w K-set bo po co im dobre eq. Albo Hlvl Sorcowie/Druidzi również nie noszą AoL gdyż mogą mieć na Sobie poprostu Blue Robe itp... Ale z drugiej strony na hunty solo dla zniwelowania obrażeń lepiej jest nałożyć tego e-plate itp... wtedy AoL jest niezbędny. Na serwerach e-pvp (Inferna i Dolera) nie ma AoL'a, tam każda Hlvl postać nosi Platinum Amulet xD. |
up@:masz racje pallowie powinni miec jakąs jeszcze kieszonke
ja osobiscie jeszcze nie mam zadnego z tych amuletów,ale teraz kupywac będe aol bo wole dostawac wiekjsze hity (jestem pall wiec żadko mam konfrotacje) ale jak dedne to nic nawet 1 skill mi nie spadnie. :evul: Pytnie : jak zrobić np: usmieszek rycerza albo palla ? |
-.-
Cytuj:
EDIT: usmieszek rycerza? albo pala? omg!!1 off TOPIC :ban: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:02. |