![]() |
mam 14 palka skille 45/35 z niezlym setem... jestem gotowy do przystąpienia do gildii od zaraz :p
|
Ja z checią przyłącze się do gildii...
Lord kubasek Lvl 16 Paladin 48/34 Ab'dendriel Mlvl 9 na razie FACC, ale po wakacjach PACC ^^ |
ja chcialbym do gildii
|
Ja tez...
Ja te chcialbym nalezec do tej gildii...
Mam druida na 19lvl i 25 mlv, miasto Carlin. Nick: Karolkens :o |
Mee
NIck on gg
lvl : 10 mlvl2 profesja Druid nazwa do uzgodnienia ;] |
Yo Catum.
Chyba wiesz kto to ja jak nie to popatrz na nazwe urzytkownika na forum :) Ja się mogę wbić u ciebie na vicka. Reszte tzn. lvl i skille znasz. P.S Tylko mam pytanie czy na jednym koncie (gracza) moge mieć 2 vicków. Jeśli tak to chęteni przystąpie do twojej gildi :) |
Knight
18 lvl 64/60 Kalin torch Nie mam pacca |
Zgloszenie
No wiec tak, rycezrzyk na 16lvl, 3mlvl. Mieszka w Kazordoon. Imie masz w podpisie. Skile: 44sword/40shield. Co do levela to moge jedynie powiedziec zeby nie porownywac go do czasu istnienia postaci z dwoch powodow, a mianowicie: wlasnie wrocilem po roku nieobecnosci z powodow technicznych ale juz mam internet, a ponadto jakos nie gralem dla poziomow - wydaje mi sie ze bezmyslne klikanie zeby tylko miec jak najwiekszy level nie ma sensu, trza sie bawic. :) A i jeszcze 29fishing. :) Napisz w Tibii msg albo PW na tym forum, ale powinienem byc na Tibii. :) No i to by bylo chyba na tyle. Dziekuje za uwage. :D
|
Name: Strzala Fenixa
Vocation: Paladin Level: 18 Skills: 57/38 Equip: Pretty Good <.< GG: 2232732 Tlen: orbes Propozydja nazwy: Suns of the forbidden, polish tibia fighters, kozacy Mam nadzieje, że sie zgłosisz :> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:41. |