![]() |
Cytuj:
|
Zanim się zorientuje że jest sparaliżowany to troche potrwa
Cytuj:
A niski mlvl to dlatego że nie jestem mana shitter czy cheater (myślisz że druid to od razu musi na MC jechać? |
Ja gram sorkiem i palkiem
Moim zdaniem paladyn jest cool ,ale inne profesje tesh maja swoje zalety... kwestia przyzwyczajenia... :)
|
Cytuj:
|
z twoja wypowiedzia sie wogole nie zgadzam........... dla mnie najlepsze voc to sorc i pall.......a najslabsze drut i najt jak chcecie przykladow to powiem czemu tak uwazam
"Nawet najokrutniejsza bestia ma w obie odrobine litosci, ja tej litosci nie mam wiec nie jestem bestia" :evul: |
Ten temat ciągnąć można w nieskończoność... WSZYSTKO zależy od umiejętności grających.
http://rapidshare.de/files/2921987/trimera.rec.html Na deser macie filmik jak 68 elite knight rozwala... no nie będe zdradzała, zobaczcie sobie sami. Nie wątpie, że ten film ukazał się już (być może nawet na tym forum), wklejam go tutaj tylko ze względu na doskonałe nawiązanie tematu, dowód, że nawet stosunkowo niski lvl knight potrafi wygrać ze znacznie silniejszymi przeciwnikami. Seria taktycznych błędów wykonanych przez jego przeciwników sprawia, że wygrywa on ze znacznie przewyższającymi go wrogami. Sam również popełnia błędy, jednak nikt zapewne nie jest idealny, a na tym filme wyraźnie widać kto w pvp był leprzy. |
Druid <-> Sork
A druid to taki niedorób i niewie co to SD tak ??
Przecież sorki też na hlvl kupóją SD a nie sami robią . Pozatym sork robi bp sd 7h (chyba) a druid 2 bp 6h40min czyli to ak jaby robił SD .Moim zdaniem sork i druid są prawie tacy sami .Nirozumiem was czego wy hcecie od druidów ?? Topic: Najlepsza profesja to pall ,sork,druid Najłatwiejsza profesja to ryc moim zdaniem. |
-.-....ja gram palladynem fajnie mi sie gra..:)...wczesniej mialem knighta 30lvl(niestety retired :/ )...powiem Ci jedno dla mnie niema najlepszej i najgorszej profesji...każda ma swoje "+" i "-" to zależy też od przyzwyczajenia
|
Cytuj:
|
Moje zdanie...
Najpotężniejszy jest sorcerer, ze względu na UE (którego zresztą nic nie zastąpi :p ) oraz SD. Moim zdaniem nim gra jest bardzo fajna na high-levelu, gdy nie mamy już problemu z pieniędzmi na runy :) . Wtedy tylko kupujemy i bijemy ;) . Co do knighta, no to jak masz dobre skille, to też się fajnie gra, ale ile to trzeba trenić 8o ... Znakomitym tego przykładem jest Eternal Oblivion, który ma żelazną cierpliwość (gratz dla niego :D ) B). Paladyn już chyba lepszy od knighta, bo ma atak mocniejszy (jak już ktoś to powiedział :p ). Druid... dla mnie tylko runemaker (ale nie poruszać tego tematu, bo to moje zdanie)!!
|
Zauwazylem pewien schemat w tematach "kto najlepszy bla bla bla", a mianowicie: Ktos mowi, ze najlepsza jest profesja ktora gra, bo ma tyyyyyle zalet (i wymienia zalety danej profesji). Nastepnie mowi, ze profesja przeciwna jest gowno warta, bo ma tyyyyyyle wad (i wymienia wady profesji przeciwnej).
Mało jest konstruktywnych wypowiedzi na temat "ktora profesja najlepsza", a wszystkie i tak sprowadzaja sie do 2 wnioskow: 1. Najlepszy ten, komu nie skoncza sie runy, 2. Lepszy ten, ktory ma lepsze pvp, taktyke i zdolnosci manualne. Nie ma najpotezniejszej profesji, poniewaz CIP Soft tak wywazyl dane profesje, zeby wszystkie sie mniej wiecej rownowazyly (wszystkie maja zalety i wady). |
To przecież proste że NIE knight ale sorc z premium account jest najpotężniejszy (mówiąc najpotężniejszy nie uważam że najleprzy), np. taki Cachero jakby miał się zmierzyć z Bubble to by oczywiście wygrał, wystarczy spam z UE i kilka SD ^^
|
Cytuj:
Czlowieku pomyslales troche istnieje cos takiego jak exauted i to nie pozwala spamowac z UE a bubble posiada cos takiego jak Uhy i raczej zdazy sie uhnac chyba ze zlapie laga a Cachero bez many to moze tylko uciekac i walic z sd |
Sorcerer jest to najpotężniejsza postać a knight jest najbogadszą postacią :D
|
Oby tak dalej.. już 4 strony tematu i 1 post z większym sensem [nie ten bo to offtop] a mianowicie Shinjixa...
Sorry za offtopic :S |
Knight nie jest najpotezniejszy ale najlepsza profesja jaka podoba mi sie granie :]
|
Cytuj:
|
Kolejny durny temat. Wszystkie profesje maja wady i zalety, i kazda jest dobra do czegos innego, nie mozna powiedziec ze ktos jest najlepszy kiedy wy to zrozumiecie??!!
|
Kazdy ma swoje zdanie (Knight The Best) B)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:47. |