![]() |
A można sobie takie jakby makiety zrobic ze to niby jakies miejsce z tibi?
|
Właśnie , osoby które nie są zarejestrowane np. od 2 miechów nie powinny brać udziału.
To moje skromne zdanie. |
Cytuj:
|
Sorry ale durzo ludzi moze sobie zdjecia z neta sciagnac przykladem jest kozikk1
to zdjecie pochodzi z strony http://bractwo.sanok.com.pl/osoby.htm @edit jezeli on jest na tym zdjeciu to zwracam honor @edit2 I tak powinno byc |
Tylko 7 dni :((((
Przypuśćmy, że moje zdjęcie wygrało by konkurs, a ja jadę akurat na ten okres ( w którym ogłaszacie werdykt ) na wakacje za granicę. Czy istnieje możliwość innego kontaktu ze mną, np. czy mógł bym pozostawić jakiemuś moderatorowi swój telefon komórkowy albo po prostu czy nie mogli byście przedłużyć tego terminu do 2-3 tygodni ?? pls o szybką odp
Jestem zdesperowany, bo nie mogę wziąć udziału w konkursie - i to z powodu tych 7 dni ;( ;( ;( |
Mam pytanie.
Czy jeśli zrobię zdjęcie z qmplem a on zrobi ze mną,to czy możemy te zdjęcia zamieścić jako 1 moje i 1 jego?
I czy w przypadku wygranej będziemy mogli podać ksywki nas obydwu? |
Cytuj:
Jedna osoba może zamieścić jedna zdjęcie. |
Zgadzam się z tobą Gniewie Mroku ;)
|
pytanie :P
a ja mam pytanie czy mozna zamiast siebie przebranego za cos, zrobic np. cos z papieru plasteliny itp. ??
|
:P no ja juz mam pomysł
A jak ma duże byc to zdjęcie?? :o
|
yy... pewnie tylko ja mam taki proble, ale nie umiem umieścić tego zdjęcia, proszę o jakieś wskazówki ;p
|
Czytaj Maet~!!
Cytuj:
|
Pszepraszam, co to jest "PW"?jakis specjalny temat czy co?
|
PW-Prywatna wiadomość.
Panel prywatnych wiadomośći masz tam, gdzie wpisujesz login i hasło. http://members.lycos.co.uk/dwimenordeqel/pw.jpg To ci powinno pomóc. |
Co to PW??????
|
@up
Hmm masz jakies problemy ze wzrokiem? chyba tak, trudno zebys zauwazyl z calym szacunkiem cytuje wypowiedz dwimenora: Cytuj:
|
Chciałem was ostrzec przed oto tym gościem
Wygrałeś PACC za najlepsze zdjęcie! Nick: Dr. Omader Gratulacje! Jako Administrator forum gratuluje ci, twoje zdjęcie zostało wybrane jako 2 z najlepszych! W celu dostania PACC wejdź na www.hackerskastrona.coścoś.pl i aktualizuj go. Pozdrawiam Dr. Omader PS. Przypominam że na odebranie wygranej masz tylko 7 dni inaczej PACC dostanie kto inny, więc nie zwlekaj! Ostrzegam was, niedajcie sę nabrać i sprawdzajcie dokładnie NICK! Nie podwajacie linków do stron hakerskich, nawet jak chcecie ostrzec przed nimi. |
Jedna osoba może zgłosić do konkursu jedno zdjęcie. W przypadku, gdyby ktoś zgłosił więcej, niż jedno zdjęcie, pod uwagę będzie brane pierwsze nadesłane. W przypadku zauważenia próby podmiany zdjęcia zgłoszonego osoba taka zostanie wykluczona całkowicie z konkursu i otrzyma 9 punktowe ostrzeżenie na forum.
Ten punkt regulaminu moim zdaniem nie ma sensu. Każdy, może zgłosić jedno zdjęcie .. to rozumiem, ale dlaczego nie może go podmieniać albo poprawiać ? I tak przecież zdjęcia będą dopiero oceniane na końcu. Tak samo nie rozumiem czemu zaraz kasujecie posty, ze złymi waszym zdaniem zdjęciami. Powinniście je edytować kasując zdjęcie i dając wskazówki co poprawić. Każdy powinien mieć równe szanse i możliwość poprawiania, edytowania zdjęcia aż do momentu zakończenia konkursu. |
Nom, każdy ma równe szanse-wklejając zdjęcie przyznaje, ze jest skończone i nie wymaga poprawiania.
Resztę wyjaśniłem ci w odpowiedzi na twoje pw z zażaleniem. |
Cytuj:
Dodająć zdjęcie na konkurs użotkownik oświadcza, że jest ono gotowe i nie wymaga poprawiania. Bo jak narazie to wygląda mi on na troche niedopracowany i nowe zasady są wymyślane na poczekaniu. Tak jak zasada podana przez Ciebie w PW: jeden user jeden post .. w regulaminie jest że jeden user jedno zdjęcie .. a to zupełnie co innego. Zasady powinny być określone jednoznacznie eliminując ich dowolną interpretację. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:15. |