Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Konkursy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=111)
-   -   Komentarze do zdjec Tibia in real. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41932)

atka 14-07-2005 13:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez system0
0o tragedia... nie wklejajcie wlasnych zdjec z glupkowatym przebraniem... chelmy, mieczyki kupione w sklepie z zabawkami wcale nie przypominaja itemow z tibi, np. czesc przedmiotow mi przypomina mu-online, lub jakis tam inny mmorpg lub fantasy . Poszukajcie w tibi czegos co ją(gre) wyroznia lub jest malo spotykane w innych grach (akurat tego jest niewiele), no ale chocby zrobic zdjecie jakiegos terenu przypominajace dane miejsce w tibi... mam jeden pomysl ale nie wiem czy bedzie mi sie chcialo robic :D

No coz lepiej jest krytykowac niz samemu cos zrobic ale to zjawisko juz w Polsce normalne ze nie wspomne o Tibi,nie chce tu nikogo bronic ale powtorze ze to pierwsze zdjecia i dlatego wykorzystywane sa takie a nie inne,a co do pomyslow to mamy wiele mozliwosci tylko czasu brak.... :axeman:

Dipto 14-07-2005 14:01

Zdjęcie Skormena jest wg mnie zbyt małe, tego napisu wogóle nie moge odczytać

Skormen 14-07-2005 14:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dipto
Zdjęcie Skromena jest wg mnie zbyt małe, tego napisu wogóle nie moge odczytać

1 po 1 jestem Skormen a nie Skromen a po
2 To mi Raul skasował posta z większym zdjęciem ^^

system0 14-07-2005 14:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez atka
No coz lepiej jest krytykowac niz samemu cos zrobic ale to zjawisko juz w Polsce normalne ze nie wspomne o Tibi,nie chce tu nikogo bronic ale powtorze ze to pierwsze zdjecia i dlatego wykorzystywane sa takie a nie inne,a co do pomyslow to mamy wiele mozliwosci tylko czasu brak.... :axeman:

to byl tip, wiekszosc uzytkownikow sie zbyt pospieszyla i walneli pierwsze lepsze zamiast sie dluzej zastanowic, pozniej im przyjdzie cos lepszego do glowy i co? I kupa bo już zmienic wyslanych zdjec nie mozna.

Ketibro 14-07-2005 14:15

Gs

Jak was sie podoba moj zlurowany gs ;d ?

Tibio-gracz 14-07-2005 14:17

"A mi sie wydaje ze ja juz KIEDYS widzialem zdjecie tego SD a w poscie jest napisane ze foto świerze ... (moge sie mylic ale wydaje mi sie ze to nie jego foto :/ )"

Zdjecie z sdekiem bylo w kometarzach poradnika "HMM 4fun"

Dipto 14-07-2005 14:24

Gs za mały troche i postać do klimatu Tibii za bardzo nie pasuje

Hieyan 14-07-2005 14:31

Co do tego...:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HaliGulin
http://colt101.***********/obraz_030.jpg

Moge dac tylko link bo nie umiem zamiescic zdjecia na forum :(

PvP

Ocenzurowane? :D :D

voolygar 14-07-2005 14:38

yyy szczerze mówiąc spodziewałem się większego udziału , zainteresowania i poświęcenia ze strony graczy . Ale to dopiero początek i niedlugo uczestnicy pokażą na co ich stac!

Dan the Automator 14-07-2005 14:48

@Master Emmer
Cholera, fajne ;-)

Ogólnie coraz lepsze wam wychodzą te prace :-P

Gromnjir 14-07-2005 14:48

ale dlaczego na tym parcelu jest napisa "Thoria?" :P ? Poza tym to narazie najoryginalniejszy i najlepszy pomysł. (IMO). Fajnie by było przedstawic scenke z jakiegos questa (o ile sie da - ale czy to by nie byl quest spoiling? ;d)

kaziu 14-07-2005 14:49

ivul draqon

I tak moj palek z dragiem wymiataja :P to co sie sprzeczacie :)

mah2002 14-07-2005 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez voolygar
yyy szczerze mówiąc spodziewałem się większego udziału , zainteresowania i poświęcenia ze strony graczy . Ale to dopiero początek i niedlugo uczestnicy pokażą na co ich stac!

Wydaje mi się, że im bliżej będzie końca, tym lepsze prace będą się pojawiać...
Jest jeszcze dużo czasu...

bael hael 14-07-2005 14:53

Na zdjeciu Master Emmer-a widac majtki gs-a. Ten skull staf jest fajny.

Master Emmer 14-07-2005 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bael hael
Na zdjeciu Master Emmer-a widac majtki gs-a. Ten skull staf jest fajny.

Kostium byl torche zamaly ehh : P : P A zreszta kostium spidermana eh nie mielismy innego pomysłu ;];]

Saviour of Sula 14-07-2005 15:24

A ja żałuje że nie można zrobić fotomontażu w którym nie ma autora zdjęcia (mnie) bo jestem bardzo niefotogeniczny a chcaiłbym się wykazać (już coś wymyślilem i postaram się to wykombinować :P)

Raul 14-07-2005 15:29

Jak dotąd najbardziej mi się podoba zdjęcie Master Emmera. :)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skormen
1 po 1 jestem Skormen a nie Skromen a po
2 To mi Raul skasował posta z większym zdjęciem ^^

Tamto było zdecydowanie za duże. Chyba na telewizorze plazmowym bym dopiero całe zdjęcie zobaczył. Ściągnij sobie IrfanView i zmniejsz rozmiar o 50%.

Kubek 14-07-2005 15:34

Master Emmer - to zdjęcie jest fajofe - sql staf ladny wyszeld, ale ta zbroja taka niemrawa- ale i tak najlepsza praca

Afinor 14-07-2005 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gromnjir
ale dlaczego na tym parcelu jest napisa "Thoria?" :P ? Poza tym to narazie najoryginalniejszy i najlepszy pomysł. (IMO). Fajnie by było przedstawic scenke z jakiegos questa (o ile sie da - ale czy to by nie byl quest spoiling? ;d)

A Thoria jest, bo chcialem to troche urozmaicic. Moglem sie wstrzymac troche z tym pomyslem jeszcze:).

Fredrio 14-07-2005 16:23

JEszczy pytanie... Czy na tych zdjęciach musi być człowiek czy może być sam obiekt na jakims tle?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:21.