Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Kubki na tibia.org (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=42025)

Dan the Automator 13-07-2005 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tasior
2. Czego się można spodziewać po kubku związanym z Tibią? Napis "You adavnced in drinkin"?

Dobre! :p Nie masz nic przeciwko jesli uzyje tego pomysły ;d?

Tasior 13-07-2005 20:50

@Dobo
Prosze cie bardzo :D Proponuje spisać umowe :P
@down
Nabity post nie jest zły.

Caer 13-07-2005 20:53

Chcą sprzedawać kubki? Niech sprzedają nie mój interes. Nie wiem po co się tym tak bulwersujecie. W ogóle nie wiem po co powstał te temat...

Sprytny zbychu 13-07-2005 21:09

Cytuj:

wszyscy producenci kaw polecaja kubek z logo Tibia.org.pl !
Wiem, ze producenci kaw polecają te kubki, jestem jednym z producentów kaw zbożowych robionych z wielkiej, pachnącej i soczystej kupy. Dzięki temu kubkowi nasza kawa robi się jeszcze bardziej pachnąca i pyszna. Jej aromat pobudzi nawet nieboszczyka, który jak zapewne wiemy...

Cytuj:

Meczace lowy na demonach?
... zaliczył dead'a na demonach ! Kup ten perfidny kubek i włącz się do gry !

To wszystko !
Dziękuje państwu !

Avager 13-07-2005 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ten co pisał news'a na tibia.org.pl
niepijesz kawy?...

Czy mi sie wydaje czy tu jest błąd ortograficzny ? "niepijesz" to chyba jest czasownik, a o ile mi wiadomo to pisze się je osobno, więc powinno być NIE pijesz kawy, widać po wypiciu z tego kubka coś się z człowiekiem złego dzieje... .

Descartes 13-07-2005 21:27

Pamiętacie temat z projektami koszulek? Możnaby coś takiego zrobić znowu. :)

Shweppes 13-07-2005 21:38

Nie wiem dlaczego uważacie że oni by was tylko bluzgali. Wy też przecież piszecie że są oszustami, hackerami, są ogólnie źli. Wiem, że czasem padną jakieś nieprzyjemne słowa, ale to nie powód żeby ich obrażać, to samo się tyczy ich. Ale teraz wy zaczęliście o nich źle mówić, więc teraz wy jesteście w pewnym sensie tymi złymi. Poza tym po co urozmaicać kubek? Jak dla mnie z tym logiem smoka (prawdziwego) i samym napisem wygląda bardzo dobrze. Założyłem ten temat aby poznać waszą opinię, a nie żebyście ich zbluzgali bo sprzedają kubki.

@Ktoryśtam "producent kawy"
To hasło reklamowe to żart. A ty już robisz wielkie halo bo jest troche ironii.

Gangrel 14-07-2005 01:16

Ja i tak nie zapomne projektu koszulki... Na srodku Tabaluga, a pod nim napis: "You will never forgot the first Dragon" ;)

Co do awersji naszych userow do tibia.org... Nie bywam tam, bo uwazam ze nie powinno sie pokazywac drug do questow, wiec nie wiem nic o tamtejszych modach i userach(moze poza kamszem :>), ale jak znam zycie modowie tam sa podobnie zdystansowani do naszych jak nasi do nich...Obie strony znalazly swoj sposob na zachecenie ludzi to przebywania na ich stronach i chyba nie powinno sie komentowac tej drugiej.

Widze ze dyskusja mocno zeszla z tematu kubka...Coz, szkoda ze nasze gadzety nie wypalily, moze jeszcze pomysl wroci...

Dan the Automator 14-07-2005 08:48

W świetle tego co sie wczoraj stało, jak i tego ,że Shweppes=Nethar (mod na org.pl) - mam wrażenie, że temat miał być poprostu kryptoreklamą. Nethar, mógłbyś byc chociaż konsekwentny...

Thero 14-07-2005 09:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gangrel666
Ja i tak nie zapomne projektu koszulki... Na srodku Tabaluga, a pod nim napis: "You will never forgot the first Dragon" ;)

Co do awersji naszych userow do tibia.org... Nie bywam tam, bo uwazam ze nie powinno sie pokazywac drug do questow, wiec nie wiem nic o tamtejszych modach i userach(moze poza kamszem :>), ale jak znam zycie modowie tam sa podobnie zdystansowani do naszych jak nasi do nich...Obie strony znalazly swoj sposob na zachecenie ludzi to przebywania na ich stronach i chyba nie powinno sie komentowac tej drugiej.

Widze ze dyskusja mocno zeszla z tematu kubka...Coz, szkoda ze nasze gadzety nie wypalily, moze jeszcze pomysl wroci...

I tu cię zaskoczę, Nie wiem nic o modach tam, ale pamiętam jak kiedyś się wykłócaliśmy (polemizowaliśmy, lepiej brzmi ;)) o to, która strona lepsza. Starzy moderatorzy tacy jak Abroroth czy Kllos mają w nosie (i chwała im za to) co nooby sądzą o ich serwisie i jak ich obrażają, ale z tego co tu widać, ktoś taki jak Nethar (Shweppes) nie nadaje się na moderatora, nie tylko on... z tych, którzy tam banują, kasują. Źle się stało, że znowu zaczynamy się kłócić z przedstawicielami .org. :P

@Topic
Mi to lotto te kubki, i tak widać, że ktoś to założył dla reklamy, ja zaraz lecę na .org napisać topic i się dowiedzieć co ludzie sądzą na temat regulaminu, tematu to zgłaszania prac i tematu do komentowania na temat "Tibia in rl". <.<

Shweppes 14-07-2005 09:16

Jestem konsekwentny, dlatego wysłałem przeprosiny do Droma razem z prośbą o skasowanie tego usera. A co do reszty, nawet tych co nie wiedzą o co chodzi to publicznie przepraszam.

A temat można zamknąć/skasować/whatev. Chciałem poznać waszą opnie.

Freaqs 14-07-2005 14:04

Dla was sie nie podoba a tam wiele ludzi je kupuje i kase zbieraja :D

Berburio 14-07-2005 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok
Berburio widze, ze nie jestes fanem tibia.org.PL, ale moglbys napisac powody czemu uwazasz, ze kubek jest do dupy. Swoja droga mysle, ze gdyby powstaly kubki tibia.pl kazdy by sie zachwycal i zachwalal... Z tego co pamietam byly kiedys w planach gadzety tibia.pl ale moge sie mylic
Ludzie, troche luzu, tibia.org.pl to nie sa jacys wrogowie zeby od razu och zjezdzac a kubek to dosyc standardowy pomysl wiec nie wiem czemu sie tak bulwersujecie..

No fanem jestem:P Udzielam się tam pod nickiem Apocalypsa. Ale przecież oni te kubki tak zjarali.Napisali tibia.org chociaż to jest strona cipsoftu -.- Tak je zjarali ,że się załamać można...ani dragona,ani demona O.o chociaż narysował by jakieś złożone eq z 4 stron :/ Boshe...

Bikstopa Reaktywacja 14-07-2005 18:33

tak to bardzo dobry pomysl
jest z czego uczymac server i niepadaja transfery jak tu ( w polowie tygodnia niema grafik) oraz przyciagaja nowych i zostawiaja u siebie starych forumowiczow ( ;

pozdrawiam
Bikstopa

Rodi 14-07-2005 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwarf
Ja tam do nich nic nie mam ale przykro sie czyta bluzgi na uztkownikow i adminow tibia.pl :/

Wypraszam sobie. Jestem na forum tibi.org dosc dlugo bardzo fajne forum. A wiec nigdy nie widzia;em by ktokolwiek wyzywal modkow tibia.pl
Rozumiem nie lubimy sie konkurencja ite sprawy ale nigdy nie obrazamy publicznie modkow tibi.pl

Dj Fara0n 14-07-2005 19:00

Co do kubkow:
Nie podobają sie ? Nie kupuj! Nie musicie odrazu wyzywac za to ze są brzydkie [zalezy od gustu] i ze muszą byc obsrane przez ptaki itp.Niech zarabiają na servis...

De'sH 14-07-2005 20:32

a mi sie kubek mimo wszystko podoba ;] fajne maja logo

Shweppes 14-07-2005 20:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Berburio
No fanem jestem:P Udzielam się tam pod nickiem Apocalypsa. Ale przecież oni te kubki tak zjarali.Napisali tibia.org chociaż to jest strona cipsoftu -.- Tak je zjarali ,że się załamać można...ani dragona,ani demona O.o chociaż narysował by jakieś złożone eq z 4 stron :/ Boshe...

Ekhm. Wejdź na www.tibia.org (bez "pl") i zobaczymy co ujrzyssz ;p

Berburio 15-07-2005 10:19

Ujrzałem strone tibia.com -.- No i?

Nie wierzysz? Dam screena

Polinik 15-07-2005 10:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rodi
Wypraszam sobie. Jestem na forum tibi.org dosc dlugo bardzo fajne forum. A wiec nigdy nie widzia;em by ktokolwiek wyzywal modkow tibia.pl
Rozumiem nie lubimy sie konkurencja ite sprawy ale nigdy nie obrazamy publicznie modkow tibi.pl

Szkoda, ze to samo nie tyczy sie poszanowania praw autorskich i tolerowania kradziezy materialow.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:03.