![]() |
Na początek Ab'Dendriel/Edron bo jest dużo trolli, potem Thais(Fibula), Venore, Edron, Darashia bo jest dużo rotwormów, a potem to Venore albo Ab'Dendriel (smoki koło venore, hell gate w Ab, kopalnie) W sumie, mieszkaj tam gdzie ci się podoba, a na expa i tak trzeba zapieprzać po całej mapie.
|
Dzieki ci bardzo
:) |
Pytanie do autora
Ujakiego NPC w Ab'denderiel mozna kupic blank runy????
Prosze oszybką odpowiedz. |
lol hyhy dobre lubie drutow
|
DZiekuje ;]
Ten poradnik mnie zmotywował do dalszej gry ;] dzieki za ten gooood poradnik ;] pozdro dla Aldory ;] :]
|
Cytuj:
|
mam pytanie co trzeba miec zeby przywołac jakiegos potwora <summona> i jak to zrobic :( :(
|
Zajefajny Poradnik ;)
|
Cytuj:
xD przede wszystkim musisz być druidem lub sorcererem :) następnie trzeba kupić czar Summon creature za 2k chyba sie go kupuje ;D a później musisz mięć 14 lvl bo od tego lvl-a masz na tyle many żeby summonowac cos. Na początku możesz summonowac: badger, rat, snake, spider, skunk (po update jest chyba cos jeszcze ale nie jestem tego pewien) xD mam nadzieje że ci się uda :) |
mam 14 lvl druta i dwarfy są już troszke dla mnie zasłabe :( także czy dałbym rade ubić z 2 dwarf soldiery naraz??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Moja rada: expij z runkami albo z kumplem knightem(summonem) polecam cyce ale na dobry loot raczej nie licz no i trzaa doliczyć koszty Hmmów i GFB wypada też wziąć pare UHów.(Ja osobiście bije cyce z Fire fieldów podpalam, spadam i czekam aż sie podpiecze :evul: ) Lepiej zostań przy Dwarfach jak bijesz je masowo to exp jest też dobry albo idz na orki i minosy. @topic poradnik niezły ale druty jednak bardziej nadają sie na runemakerów jak masz jeszcze knajta albo palka, choć ich wartośc bojowa jest taka jak sorców bo to o mlvl chodzi(druty z paccem są mile widziane do questów jak maja MH i HF.) |
Poradnik jest wporzo:P
A co do rotów- ja takie ubijałem na 8 lvl-u! No i powiedzcie jak się robi runy- tego nie znalazłem w poradniku. |
Moim zdaniem i sorcowi i drutowi skille idą tak samo :| Grałem obydwoma więc...
|
Cytuj:
Odpowie mi ktoś na pytanie?:D |
Cool
Fajny poradnik. Przyda mi sie bo zamierzam byc drutem! nie wiem jak niektorzy mowia o tej profesji ze jest sux!! moze przed updatem byla lepsza ale te sp nie przeszkadzaja bo i tak kiedys trzeba poexpic!!! acha i jeszcze jedno widzialem ten poradnik na Tibia.org.pl :)
|
Cytuj:
|
bez tytulu
Czemu twoim zdaniem gozej jest trenowac sworda? Ja trenuje go od poczatku i wydaje mi sie ze swordy sa lepsze od toporow lub broni obuchowych. Prosze o odpowiedz.
|
zgadzam sie z jacek stanio. mi tez wydaje sie ze swordy sa najlepsze. przydalo by sie jakies uzasadnienie...
plizzz... :) |
Co to znaczy?
Hej co to znaczy UHy bo niewiem ;( .Pozdrawiam wszystkich z gory B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:18. |