![]() |
Wszyscy piszą posty typu;"człowieku najlepszy fake na świecie""wymiatasz""człowieku rób dalej""Super"
Koleś zrobił ciekawą fabułe. I chwała mu za to. Ale wy go już wychwalacie jak Boga. To prawda że dawno niy było dawno takiego fake. Ale ja mam zastrzeżenia do grafiki. Fabuła 10/10 Grafika 8/10 |
Moze byc mi sie podobają światełka czerwone mogłes dodac jeszcze troche dymu z Papierosow i jakąś gołą Laseczke latającą po podworku hahahahah :P
|
Hueheuehue Dobry pomysł. Troche wulgarne ale przecież tak jest w mafijnym świecie ;]. Pomysł zawalisty wykonanie dobre, ale mogło by byc lepiej. No i za krótkie ;/
|
Cytuj:
Niezly pomysl.Gorzej z grafika. pomysl : 10/10 Grafika 8/10 |
Taaa, "sprzedam sie za 10 seruw" rulz :D. A seks w Tibii wyglada tak: craw craw craw craw :P
|
Za*****ty pomysł i wykonanie ..
10/10 plx :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Niezły Pomysł
Wypasiony fake zrób jeszcze kilka takich. :D :D
|
mi sie podoba, ocenilem na 4 gwiazdki =]
|
pomysl BAAAARDZO ORGINALNY lecz czy tematycznie dla dziecie ;) w kazdym razie wykonany niezle
|
Cyrkowy Fake :D:D:D
|
Nawet najs. :)
|
Huahaha koleś wymiatasz :)
|
O człowieku!!!!!!!!!!!!
Pomysł zajefajny myśle, że gdyby tak byłó naprawde to byliby sami rookslayierzy :D . |
Trafiłem tu przez twój link w poprzednim fake'u... Człowieku czy ci brakuje słów? Postaraj się nie klnąć.... W.g mnie to jest złamanie zasad dobrego wychowania... Ale cóż, tacy ludzie też sie rodzą...
|
hah free z hot laseczka xD
|
Żałosne -.- można z tego wywnioskować że masz 13 lat przesiadujesz całymi dniami na stronach XXX i masturbujesz się 5 razy dziennie. Widać że jesteś niedojrzały, i myślisz że w seksie chodzi tylko o wyruchanie panienki -.- ...
|
Hrhrhr
Fajne fake :) Podoba mi sie ten szyld "BURDEL" nad wejsciem ^^ Pomysł tez fajny (oryginalny) B)
|
Heh bardzo fajne tylko ten opis "Wibratrka" slabo cos widac
|
tylko zeby fuit mu wystawal przy tym a dziwka wogle zeby byli goli heheheh
|
Pomysł i wykonanie przynajmniej dobre - jedynie wulgaryzmy mi tu nie pasują - jak coś jest naprawde dobre to nie potrzeba takich "upiększaczy" :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:29. |