Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Konkurs na zdjęcie Tibia in real! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=42062)

Rideh 13-07-2005 23:31

Kombinujecie jak koń pod górę :P. Nie mniej jednak gratuluje pomysłu B)

roXen 13-07-2005 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shweppes
Nie chce psuć nastroju tym co mówią że oryginalne. Ten pomysł był już dawno wykorzystany na tibia.org.pl i ten tu wcale nie jest oryginalny, poza tym nie ma admina tibia.org.pl więc wątpię żeby się zgodził na użycie tego pomysłu tutaj. Oni robili już dawno takie konkursy, mają kubki i anty-hack project ;p. Chyba nie nadążacie

LOL !!
Tak więc chętnie odeślemy sie do twojej ukochanej strony www.tibia.org.pl wg. mnie najbardziej lamerskiej strony o tibii w Polsce -.- podnieta ze stworzenia TBI-.- ??? lamerstwo...

Dan the Automator 13-07-2005 23:33

http://tinypic.com/73ml4m.jpg
Na zakończenie tej kłutni. Oczyszczeni z zarzutów, ROTFL!

(Tak, nie należymy do najszybciej działających stron :-P No ale po roku macie konkurs! :D)

DaniaStone 13-07-2005 23:42

Hoho.
Koledzy maja mi zrobic preznet i wygrac dla mnie pacc.
Więc obawiajcie sie ich bo maja bardzo dobry pomysl!!!

Black Warior 13-07-2005 23:42

No cuż szansa na wygranie jest tak jak w multilootku czyli 1/1000

Kivis Knight 13-07-2005 23:56

Hehe, nie mówie, że wygram... wszystko się może zdarzyć...

Już planuje nad zdjęciem :p Musze zrobić good, żeby chociąz drugie było :evul:

Jak wstawić obrazek obok mojej nazwy? Jestem pierwszy raz...

Lyssy 14-07-2005 00:18

Swietny pomysl!!

Super pomysl, na bank w tym wystartuje z qmplem ktory rownierz gra w tibie :P oczywiscie (jak wiekszosc) zakladamy ze wygramy i nagroda na pol :P po 3 miechy.. ale jak widzie konkurecja jest OGROMNA wiec niebedzie tak latwo :P ale warto sprobowac! xD
Jeszcze raz gratuluje pomyslu.

Co do takich ciekawych pomyslow kiedys myslalem nad zjazdem WSZYSTKICH tibijczykow. milo by bylo poznac takiego EO, Cachera, czy Bubble. czy poprostu umowic sie gdzies z jakims qmplem z br landu i sie zobaczyc w rlu, pogadac :)

MayGyver 14-07-2005 00:44

buuuuuuuuuu
nie moge brac udzialu w konkursie, buuuuuuuuuuu
evul drom mi zabronil

@black warior
w multilotku trzeba miec szczescie a tutaj pomysl
no i szansa wygrania w multilotku jest przynajmniej 10^3 razy mniejsza niz u nas

p.s. ja osobiscie wyzej cenie ciekawy i dowcipny pomysl niz zaprezentowanie sie w zbroi kolegi rycerza i nazywanie poszczegolnych elementow nazwami z tibii
wiec starajcie sie - nagrody czekaja :)

Kivis Knight 14-07-2005 00:53

Hmm... zastanawiam, się czy nie zrobic jakiegoś śmisznego (tak jak wyżej napisał MyGayver) :] Pomysł to najprostrza rzecz w robieniu tego zdjęcia, więc ode pomysłu zaczne :D

Bogaty jest głupi... ale lepiej być bogatym i głupim niż mądrym i biednym :evul:

Pawla$ 14-07-2005 07:28

Mam pytanie czy np. jak zrobie zdjencie zeskanuje je to moge dosysowac do niego np. nick i ilosc hp. czy cos takiego?

Radlic 14-07-2005 07:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawla$
Mam pytanie czy np. jak zrobie zdjencie zeskanuje je to moge dosysowac do niego np. nick i ilosc hp. czy cos takiego?

Regulamin
"3.Dozwolone jest manipulowanie zdjęciami, to jest tworzenie fotomontaży, jednak większość zdjęcia ma pozostać prawdziwa. Wstawianie zbyt dużej ilości obiektów z Tibii będzie karane dyskwalifikacją!"

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Black Warior
No cóż szansa na wygranie jest tak jak w multilotku czyli 1/1000

Muhahahahhaa .... Czyt. ze zrozumieniem :>
tibia.pl/forum - konkursy - regulamin konkursu na zdjęcie tibia in real. - tam o tym raczej będzie.

ort. No - niezaczynamy zdania tym wyrazem :]
Cuż - Ekhm.
multilootku- j/w ;-)

Jivi 14-07-2005 08:26

Po prostu lepiej być nie mogło

Gdy dzisaij przeczytałem o tym konkursie to od razu mi przyszło jedno na myśl. To świetny pomysł :D ! Nie ma co pacc piechotą nie chodzi a co poniektóree osoby odkleją się w końcu od swego kompa i zaczną się troszkę ruszać (na przykład: ja :p ). Dziwny zbieg wydarzeń chciał że ostatnio z kumplem rozmawialiśmy o robieniu filmiku o tibii.
Jednak co najważniejsze to chwała WAM (nie iwem do kogo się dokładnie zwrócić z podziękowaniami), że wprowadziliście kupno pacca, gdyż ja inną metodą płatności płacić nie mam zamiaru (popełniłem błąd i wysłałem pocztą polską kase i zawalili mi 81,8 zyla, a jak to mówią kto sie na zimnym zparzył...). Ogólnie to po prostu lepiej być nie mogło 8o .

Wielki Mancyz 14-07-2005 08:58

Super

Znowu można pacc przez tibia.pl , ja jeszcze mam 70 days left dzięki tibia.pl ale sobie potem znowu kupie pewnie będą gatki szmatki od rodziców że szkoła ale co tam :) . Konkurs ciekawy , ale ciężko będzie pewnie wytypować zwycięzce -,-

Misza 14-07-2005 09:04

Odsyłam do mojego posta na stronie pierwszej i czekam na odpowiedź bo nie chcę spamować powtarzając te pytania...

Raul 14-07-2005 09:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misza
Mam pytanko: czy jeśli zrobię to razem z kumplem, który też gra w Tibię, to nagrodą będzie PACC dla każdego z nas po 3 miechy? Czy narzucone jest, by robić to samemu? Bo ja na przykład jak będę sam na zdjęciu (hmm... kto je będzie robił?) to będzie kicha... szczególnie z takim pomysłem jak mój... :D

Po to jest opcja 2x3 miesiące żebyś mógł robić z kolegą i w przypadku wygranej wybierasz, czy bierzesz dla siebie całe 6 miesięcy, czy dzielisz się z kolegą. Twoje konto 3 miesiące i jego 3 miesiące.

Gikop 14-07-2005 09:15

:]

Fajny pomysł.... przynajmniej nie będę musiał kupywać Paca(oczywiście jeżeli wygram :P, ale w to wątpie :/)

A tak przy okazji chciałem życzyć wszystkim dobrej zabawy, bo przecież o nią tu tylko chodzi (no i o PAC)

Tak więc... POWODZENIA :)

Pacek 14-07-2005 09:37

pomysł super, szkoda tylko że akurat wtedy kiedy robie sobie troche ponadpółroczną przerwe od gry w tibie, czemu ten konkurs nie nastąpił półroku temu :D

szymi 14-07-2005 09:40

Rozdzielczość

Jakiej rozdzielczości mają być wysyłane do Was zdjęcia? Czy jeśli wyśle zdjęcie 3 MEGAPIKSELE (nie wiem jaka to rozdzielczość w x*y) to Wy je przyjmiecie (przecież taki post miałby chyba z 1 Mb)? :(

Pattryk 14-07-2005 09:55

Goood idea

Super pomysł.Ja zabieram się do ciężkiej pracy i mam nadzieje zdążyć wysłać zdjęcie i wygrać chociaż 2 nagrode ;)

Gratul 14-07-2005 10:19

Ja mam pytanie , a mianowicie czy to moze byc zdjecie np. ubarwnione czcionka tibijska tudzież jeskimis motywami do fakeów? czy ma być to tylko czyste zdjecie bez zadnych bajerów czyli tak jak nas Pan Bóg stworzył?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:21.