![]() |
To jest TBI bo programik z tibianews.net jest po angielsku, eh?
|
Mi tez sie kiedys cos takiego przytrafilo w tym samym miejscu ale tam byly w tedy jescze 3 huntery. :)
|
z tymi hunterami tak samo mialem ale bylo ich 2 :/ niewiem co sie dzieje na tych hillsach
|
Cytuj:
Niewazne zagadam do ciebie w tibi kiedys @topic Zlurowac to troche ciezko by bylo ale dalo by sie, jezeli to nie byl zapowiedziany atak to moze... |
Cytuj:
|
Ciekawe...Nigdy nie sądziłem że można tam zlurować wild'y.Ale przecież dla większości graczy to jest free exp,no nie?
offtopic: Tak to jest tbi,ale co z tego?Jego sprawa jak gra. |
Ku*wa nie mogę czytać tych pierdół które piszecie -.- to nie jest żaden Tibia Black Ice. To jest normalny exp counter który jedynie podaje ilość expa do następnego lvla o ile się nie myle można to ściągnąć z tibia.de... io przestańcie gadać głupoty, bo słabo się znacie...
Edit: Cytuj:
Poza tym pisze się MEDAL OF HONOR: ALLIED ASSAULT!!!!!!! >.< Co za ludzie... |
T.B.I& rulling
|
Cytuj:
lol, to cheat... |
Masz GfB to free exp + loot :D
ps. przy ss'ach nieuzywaj tbi :P |
Ja tam myśle że to było zlurowane bo znam miejsce gdzie jest ww od Chol**y i ciut ciut można je lurować po 5 na raz a potem zejść z drugiej strony i znowu zrobić to samo - wiem bo raz kumpel tak robił i mu troche pomagałem (nawet deady były ;p - free hmm'y rule :))
|
To jest TBI, bo na tibia.de raczej by nie robili tego po polsku... Ale co z tego? Sam uzywalem, ale to gowno glupie psuje zabawe.
|
Nice
ten chyba najazd a jak to taki resp no to super i pewnie sie trafil War Hammer ?? |
Ladnie :]
No ladnie, ladnie taki h lvl (jak po eq widac to conajmniej z 35) a na tbi jedzie :PP
spox ja tesh uzywam :) |
Rotfl :D To napewno nie jest Lured... bo gdzie Rope Place? tylko takie cos :p
|
LoL :| To nie jest zadne TBI. Zwykly licznik expa do nastepnego lvla -.-'
@Topic: Ten respw jest podobny do respu Yeti lub Orcow na Goblin Femurs. Jest tam pare wild warriorow i chyba 2 huntery :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35. |