![]() |
bardzo ładny oradnik ... napracowałeś sie :] 8o
|
Bardzo fajny poradnik, akurat ja znam bardzo dobrze Carlin, wiec w niczym mi to nie pomogło, ale dla poczatkujacych bedzie przydatny.
|
Wpożo poradnik mimo tego żę już trochę łażę po Carlin dowiedziałem sie nowych rzeczy. ;)
|
Widze że się wam podoba :D Hehe. :D
@down Ta postać jest an potrzeby poradnika :D |
O Mój Boże
Hymm... co by ci powiedzieć z takim levelem długo niepomiszkasz w Carlinie:)
I nieporadzam mieszkać z takim levelem nikomu,gdyż Carlin znane jest z tego że zabija się każdego,bez powodu. Osobista notatka(W Carlinie mieszkają z***ani ludzie :) ) Pozdrawiam :D |
Mi siępodoba ten poradnik. DUżo się napracowałeś. Wszystko co potrzebne to jest i napewno się przyda. Gratuluje
Pozdrawiam Paweł Chilo |
Poradnik "Carlin - Miasto kobiet"
Suchaj.
Ja ci cos powiem. Najlepiej to zaaktualizuj wersje tego poradnika bo bardzo wiele sie tu zmienilo i mi sie niepodoba. Do widzenia. |
Ja tam carlin nie polecam. pelno tam noobow w szczegolnosci brow nieda sie czasem wejsc do dp
|
Potrzebuje pomocy.
Poszedłem sobie do Carlin i wszedłem do kanału w tym miejscu gdzie jest zrobiony screen. Mam pytanie jak z tamtąd wyść żeby nie natknąć się na Slimy, poniewaz tam gdzie wszedłem nie ma nawet miejsca do ropowania. A tak w ogóle to czy te slimy sa na poziomie -1, a jeśli tak to czy na wolności?
P.S. nie odpisujcie żebym poszukał wyjścia bo ja wole się nie ruszać żeby nie natknąc |
nice
Gratz ssow i opisow dobra robota ;]
|
Cytuj:
topic@:a co dodaje promocja? I za ile gp można ją kupić? |
Wszystko super poradnik napisany bardzo ladnie.Na pewno sie napracowales , ale mam jedno zastrzezenie-do 15 lvla expic na trolach??To by z 2 tygodnie zajelo , tak do 10 albo 12 to rozumiem ale do 15?????Mieszkalem w carlin dosyc dlugo (do 24 lvla) i juz od 12 na dwarfy i soldy chodzilem.Reszta naprawde super.Puzniej do Kazordoon poszedlem bo blizej soldy i guardy :D
ocena 9-/10 Profesja: knight:miecz: Świat: Chimera:flaga_pl: lvl: 27:cygaro: Best solo: dwarf guard:berserk: Best team: dragon:kon: |
świetny przewodnik. widzę że moi koledzy mieli rację zaczynając w Carlin i proponując mi to miasto. jeśli jesteś na morganie to na pewno spotkamy się w Carlin. ale na lodowe wyspy lepiej jechać do expienia, tak?
|
7
ja mam pytanie jak wejsc do miejsca respawnu oznaczonego "7" ja wchodzilem przez amazon camp i pozniej na poludnie ale znajdowalem tylko trole a maja tam byc jakies elfy dwardy gdzie to jest?
|
Poradnik jest...
Poradnik o carlin jest...COOL na jakim serwerze grasz?
daje 100/99:) moim zdaniem zasluguje na :cup: |
duzo sie opisales!!!!!jak by bylo oceny to bym dal 99999999999999999999999999999999999999999999999+
|
Cool
Narazie najlepszy jaki widziałem przewodnik po Carlin ładne zdjęcia tylko troche stare ale i tak fajny.
Super:) 8o |
Czy ty mowiles to w zarcie ze "Tyle osob bo godziny szczytu" czy na prawde. Jesli na prawde to ty chyba nigdy nie widziales depo w Carlin kiedy sa godziny szczytu. Czasami dochodzilo do okolo 100 osob w tym malutkim depo. Nie przesadzam bo sam widzialem "robilem sski" ale formata mialem takze nie zgralem. A tak poza tym to fajnie opisales.
|
Ten przewodnik jest rewelacyjny, dzięki niemu zawsze trafiam tam, gdzie chcę trafić, ale mam mały problem. Np. z Phillipem. Co powinnam powiedzieć, gdy już się z nim przywitam? Kombinuję z różnymi słowami, ale nic nie wychodzi...
|
NORMALNIE SUPER PORADNIK TERAZ NIE BEDE NA THAIS CHODZIĆ TYLKO NA CARLIN:cup: :cup:
PS: gdzie sie kupuje różdżki?:baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:20. |