![]() |
Fajny fake moja ocena: 8/10 :)
|
Cytuj:
A, i bym zapomnial: BLEEEE. <edit> Dopatrzyłem sie jeszcze jednego błędu :) Blind Orc wygląda jak Orc a nie jak Orc Warrior. [dla nie kumatych: na War Wolfie powinnien siedzieć Orc a nie Orc Warrior] |
Thx ;)
Cytuj:
Pozdrawiam Z wielkim szancunkiem OpUsHcZoNy :) |
SUPER!!11/10
:cup: :cup: :cup: |
Eeee, takie jakieś nijakie. :) Ale może być. Ale troche OUT OF GOOD IDEAS!!! X(
|
Takie jakieś... :/
Powiem szczerzę - niepodobało mi się. Pomysł może by i uszedł, bo nigdy wcześniej podobnej historii nie czytałem. Z wykonaniem gorzej... Masa błędów... Przykłady były podawane wyżej. Dodam może, że jak bohater mówi piszemy:
Nick says: Jakieś pierdoły. Tutaj jest tylko Nick: Tekst, a czasami to nicku nawet nie ma. Na przyszłość przyłóż się badziej, bo może coś z tego fajnego wyjdzie :P |
Cytuj:
|
Moja ocena...
Fabuła i wykonanie: 6 / 10 :confused: . No ale jak na pierwszy raz może być ;) . Popracuj jeszcze nad wykonaniem i będzie O.K.!! Fabuła średnia. Życzę dobrych pomysłów!!
P.S. Czemu to głosowanie z możliwością wielokrotnego wyboru 8o ?? To co człowiek ma zaznaczyc, że super i, że beznadziejny :confused: ??!! |
neznadzieja 1/10
|
Takie glupie ze mi sie nawet do konca nie chcialo obejrzec powinienes bardziej ciekawsza robic faki ten bym ocenil 3/10 :baby:
|
Cytuj:
P.S. Ahtak czekam na t 2 część :>:) |
Ocena ogólna 8,5/10 szczerze podoba mi się :)
|
Jeszcze raz napiszesz "sh" albo w TeN sposób to naśle na ciebie wielkiego hakiera bitchchekera(czy jakoś tak :P)
"Tło" wygląda zadziwiająco dobrze ale postaci już nie, więc śmiem twierdzić że to jakiś OTS edydor czy jakieś inne ścierwo. Zapomniałem powiedzieć o sondzie, genialna jest. Idealnie sprawdza się u osób nie zdecydowanych. Ja wybrałem wszystkie opcje nie licząc tych których nie wybrałem. |
Ekhm...
No nie wiem...fabula jest niezla tylko zauwazylem kilka bledów...
1. Jak moze cyclops zostac walniety za 500 hp ?? on ma tylko 260 :P 2. Zle napisane imie CYCLOPSA, Napisales Cyclop zamiast Cyclops :P ale tak to jest niezle tylko popracuj troche nad grafiką.... Wykonanie: 7/10 ( Eeeh...Ta grafika :] ) Fabuła: 9/10 (:P) |
;d
Widze że się wam podoba ale C>D>N>N tz: ciąg dalszy nie nastąpi
czytajcie MAGIC QUEST!! |
Nie wiem co wam sie nie podobało chłopak się bardzo starał, marnował czas żeby was rozerwać a wy?? Wole nie mówić!
P.S.pamiętajcie że to jest jego 1 fake P.S.2 moja ocena to 11/10 8o :cup: |
Moja ocena to 8.9/10 za drobne niedoróbki (premia z PiErWsZeGo FaKe już wliczona :)).
|
...
Bardzo fajny fake ... fabuła 10/10 tylko że
............ wykonanie 7/10 uzasadnienie : w walce na pasku hp orki caly czas mialy zielony hp mimo iz z zostaly podobno zabite .... i pare drobnych zeczy ale ogólnie to fajnie ci to wyszło :] Oby tak dalej , albo troche lepiej B) |
Badziew fabula bez sensu teleport jak sd powtarazja sie obrazki choc chcial zrobic zeby nie np z tym depo i z spiderkami.Fabulaa.............ehm znowu super bohater ratuje rook i gdzie ten Blind ork blind to slepy a nie niewidzilny więc cienkie
TO NIE JA TYLKO TEN Z GORY X( |
@up
Ej kole$ z łaski swojej nie odświeżaj tego "plax" . . . ==' |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:13. |