![]() |
Sumsaij i Tibiasz, dziękuje za poparcie mnie. Jesteśmy uczciwymi oszustami, a nie idiotami, którzy żeby zrobić kilka bp runek muszą siedzieć przed kompem cały dzień, a my możemy w czasie robienia run iść spać, pić albo grać w coś innego.
Pozdro dla uczciwych oszustów :) |
Fajny lighthack ;) pozazdroscic szybkiego hacka
|
mmm
Światełko mam własnej roboty :D :D :D
A co do tych makr, to śmierdzą mi trochę te noobki :evul: stoja se na botach i robia runki, albo trenią X( Najgorsze jest to, że jak chce takiego cwaniaka zabić :p to koleś daje loga (dla nie wtajemniczonych autologaut) :confused: Kiedyś przez przypadek myślałem, że zabiłem kolesia na makro pod chatą, a jak się poźniej okazało to koleś se legalnie runki robił (jakiś 30 sork) :confused: I przez to załapałem hunta :( i zostałem wyrzucony na bruk :confused: :confused: :confused: |
McKick. Wez mi wytlumcz cel swojej glupoty? Piszesz "wiencej", czyli "en" zamiast "ę", a zaraz walisz "legędy" a powinno byc "legendy".
Czy bycie tępym jest teraz modne? @TOPIC Troszke hipokryta jestes :P Zreszta macrouser, a afker to pewna roznica :) Ja nigdy nie zostawiam postaci trenujacej samej (no chyba ze ide do toalety), ale wspomagam sie makrem (moge sobie w tym czasie forum przegladac:P) |
Cytuj:
|
nie ma to jak stare zabijanie makr :D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:41. |