![]() |
tak wogole to mojim zdaniem to serwery dla dziewczyn:P
bez obrazy dla wszytkich graczy .hociasz jak ktos niejest nerwowy to niech tam gra , ja jestem zbyt nerwowy na takie granie bez zabijania duzo ludzi sie pewnie bluzga i hodza i sie panosza na 8lv bluzgaja al lootbagi do blota a takiemu nic niezrobisz bo niemozna sie zabijac wiec gra niema sensu ...
Jak ktos chce zobaczyc moja postac na hibernie zobaczcie fichinga liste najlepszych mam 68 fichinga:D pozniej looknijcie fista 46 fista :D 2 na liscie A na koniec lv:)ktory jak narazie wbijam z dnia nadzien narazie 38 tylko ;/ hiberna lv dziennie:D |
Cytuj:
Każdy serwer to osobny komp ( można powiedzieć superkomp :D ) i łacze.. nie możliwe żeby wszysko stawiali na jednym przecież.. Ale co prawda to prawda duża liczba serwów moze sprawić ze Cipy nie wyrobią na zaketach :] @Plp Pfeee stosuj cenzure plz :rolleyes: i nie wiem o co chodzi ci ztym eliminowaniem .... i tak ci co uzywaja MC to kiedyś skończą grać ... bo hacka maja pewnego 4 nowe serwy to dużo .. Ciekawe czy bedzie taka sytuacja ze wszedzie 850 players + wtedy byśmy sie przekonali ile osob gra tak w Tibie... |
Mam nadzieje ze te 6 swiatuw zmniejszy ruch na eterni, gdyz juz ciezko jest sie podloczyc po 15:00. Zyce milego swobodnego logowania bez problemow.
(PS wszyscy pacc z eterni na nowe swiaty!!!) Rzucajocy ogorkami~~Eternia~~16lvl~~Skills:47/41(i ciongle rosno :D ) |
Coś mi się wydaje, że CIPowie trochę przesadzają z nowymi światami. Niedługo nie wyrobią i gra będzie dostępna tylko dla pacc. :(
|
cipy mogli by zamiast dodawac ciagle nowe serwy zwinskzyc limit wchodzonczych graczy ma servy w tedy moze by mzona bylo bez problemu wjesc na byle jaki serw bez pacc!
|
lol Zaghi :P
Zaghi wyobaź sobie sytuacje ze do twojego kompa jest podlaczonych 850playerkow.... wiadomo ze cipowie stawiaja servy na takich kompach ze az slinka leci :P Ale kazdy komp ma jakies ograniczenie. Więc sądze ze jezeli by zwiekszyli limit graczy to by mogl server padac i by mogly byc lagi spowodowane przeciazeniem. A tak cipowie zarabiaja kupe kasy na paccach i se nowe servy stawiaja zeby wiecej paccow bylo ;] :D
|
Cytuj:
Topic: Ech, Cipy jednak za szybko te serwery stawiaja. Jak byla Titania i Solera, to pacce rozpaczaly, ze nie moga wejsc, a teraz? Spojrzcie na tibia.com, na Azurze jest 180-190 osob, a na Chimerze "tylko" 150. Nie mowiac juz nic o serwerach non-pvp. Sadze, ze po jednym serwerze pvp i non-pvp w pelni wystarczyloby, a tak teraz znow w maju bedzie kwik: Kiedy beda nowe serwery? |
Chyba będę pierwszym pol na mainie na Hermoni :P Już 7 lvl ;)
|
Łeee ludzie nie róbcie sobie nadzieji na mniejszy ruch na światach.
Więcej serverów = mniej ludzi na serverze = więcej nisko lvl n00bów i Druidów na MC :( Nowe servery hamują także handel na starszych serverach, bo na nowe servery idą teraz całe gildie w celach podboju. Jak odchodzi cała gildia z wysokimi lvl to zawsze obniża to handel może nie w tak wielkim stopniu ale w momencie stworzeznia 6 nowych światów to będzie bardzo odczuwalne. Ale za to przez te walone druidy na MC więcej uhów będzie na serverze. P.S. Wyciąg z IRCa: [17:08:00] <Noon-Chacko> 4 nowe swiatki ! i kto ma najszybsze informacje? w tym momencie jak wszedlem na tibia.com to zdążyłem wejść w opcje nowej postaci i jeszcze napisać ludzią jakie te servy są i dopiero wtedy się pojawiła 1 osoba na chimera i 2 azura #tibia.pl 0\/\/|\|5! |
Fajnie że otworzono kolejne serwery....Moze bedzie mniejszy ruch na poprzednich.
Ale ja i tak nie zamierzam uciekać ze Świata na którym jestem. Nie chce mi sie znowu expować na nowo. |
powiem szczerze ze myslalem ze wiadomosc ta jest zartem prima aprilisowym ( zmienilem zdanie kiedy spojrzalem na date;) ) . Swiaty te beda duzo lepsze od titanii i solery . Wiekszosc tych ktorzy chcieli opanowac jakis swiat poszla tam, tutaj bedzie (raczej) spokojnie . Sam zaczynam myslec nad przeniesieniem sie na azure ( btw. nazwa ta fanom morrowinda sie pewnie z czyms kojarzy;) )
|
lol...
Nie źle! Może zwolni się na rubrze! ---------- Elvin Valar - 17lvl 9mlvl - pally -55/45 ;] Venom Edhel - 11lvl 13mlvl - druid (uh maker) - skilow nie pamietam W szystko w Ab'Dendriel |
super bedzie mniejszy tlok na starych swiatach i chyba sobie zrobie postac na jednym z nowych swiatow no pvp
|
Zajebiste nazwy szczegolnie pacanow czy pacmanow idento cos na p.:P
|
Dobrze że zrobili nowe światy ale na większość serwerów i tak trudno jest się dostać po południu ;(
|
eaO
nono ja czytam wlasnie i sie dziwie... bo mi tesh sie jednakowoz wydaje ze wiecej serv=wiecej luda na tibii=WIESZKSZE lagi :> = zwala jak juh!!
mnie to strasznie niee robi bo mam neta z dupy wiec jush od paru dni mialem lagi ze niee dalo rady tanczyc a to dopiero poczatek:> |
To jest coś 4 nowe serwery, tego się nie spodziewałem.
Mam jednak nadzieje że dzięki temu nie będzie więcej lagów. |
ej noo... nieźle.. jeden dzień mnie nie am a tu taka niespodzianka :) faktycznie żyć nie umierać ( bo wtedy lvl down :P ) szkoda tylko że to bynajmniej nie odciąży innych serwerów... powinni znacznie poszerzyć mapę !
|
Cytuj:
Edit: W sumie to zayuważyłem ze tym na Harmonii i reszcie to chyba lapiej idzie na poczatku niż na Titanii i Solerze ... bo swiaty sa juz 1 dobe a oni juz 17lv :) ... a Ci na Titanii to po 2 dniach dopiero wyszli z rooka ... moze teraz jest na tych serwach mniej szy ruch ... |
JUŻ WIDAC ŻE NOWE ŚWIATY DAJĄ CZADU!!!ISARA JUZ JEST LUNA!!WIDAĆ,ŻE PACC NIE UZYWAJĄ MC!!!:P:P:P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:54. |