![]() |
Cytuj:
|
Pomocy!!!
Mam bardzo duży kryzys Fakeowca ;( - mianowicie to ze nie wiem co dalej mam robic (a w szczegule Zdzisio ;) ) :baby: :baby: :baby: :baby: ehh...
W nastepnych postach proszę umieścić na kolor : *Gdzie ma iść Zdzisio :confused: ; *Kogo ma spotkać (w ostateczności z kim walczyć :evul: ); *I w co awansować :cup: ; ps: Myśle, że jak dojdzie do Licha to już bedzie naprawde duuuużooo:p |
Panie zaciekawilo mnie ; ).
Moim zdaniem powienien troche polatac jako ds zeby nie bylo tak jak w Vethim ze co odcinek awansowal i nie dalo sie poczuc jego mocy ; ). |
Cytuj:
I jak ich spoka to weźmie ich ciało i sobie poprzykleja i Zombi (Crypt Stambe... coś tam) będzie:P:P TO będzie cool xD |
Fajny fake moja ocena to 8/10 :)
|
Fajne ale:
-Awansowanie w lepsze potworki zerżnięte z "Przygód Orka Verthiego" - Trochę ten BP niewyraźny Ale ogólnie może być. :) |
Super fake ;] rób więcej!!!
moja ocena ogólna 9.5/10 bo zmaściłes troche ten loot |
Calkiem calkiem ten screen.Nie jestes mistrzem ale masz talent do tej roboty.Rob dalej screeny a moze bedziesz najlepszy
Lv.13 :) Mlv.18 :) Profesja.Sorcer:cup: Server.Azura:) |
Cytuj:
|
Bardzo fajne :) ocena 9/10
|
no nienajgorsze ;) ale żle powklejałeś niekture żeczy (dead w trumnie,ten runek) popracuj a wtedy ocenię :)
|
Cytuj:
|
gz
Jeśli to jest twój pierwszy raz to naprawdę ci gratuluje :D .
Ocena: 8/10 More plx |
Wspanialy Fake story :). Mam nadzieje ze beda nastepne czesci B)
|
Części następne...
będą. Historia idzie dalej. Moge jak narazie powiedziec, że Zdzisiu zamierza się stać Lich'em. Będzie do tego potrzebował dużo roboty i czasu (tak jak ja ;) ). Za wszystkie posty z podpowiedziami bardzo dziekuję. Wszystkie propozycjie będą w jakimś stopniu wykorzystane :] .
Następną część przewiduje zamieścić 19 lipca około godziny 18:00. :cup: ps.: Ale nie obiecuje ponieważ to wszystko zależy od moich rodziców i kolegii. :baby: |
Cytuj:
|
Moze jako lich bedzie musial walczyc z Faraonem albo demonem :)A moze jakias wielka walka Zdzisia i jego armi vr. inna :)
100/10 :cup: :cup: :cup: |
A stalker jest spokrewniony ze szkieletem? Jestes glupszy niz mi sie wydawalo.
|
Do Zaglada...
Cytuj:
Jak ci sie niepodoba ZRÓB LEPSZE!!!! I NIE ZAŚMIECAJ MI TUTAJ SWOIMI POSTAMI !! X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( |
Cytuj:
Barcik badz otwarty na krytyke... Kolesiowi nie pasi ale to nie powod zeby od razu rugac kolesia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:07. |