![]() |
Cytuj:
@Top Dobry poradnik, pełno screenów, naprawdę duzo wyjaśnia i pokazuje o Thais. Szczerze mówiąc, moge dać 10/10 i będe mógł spać spokojnie. Edit: Dałbyś screena albo opis jak sie dostać do podziemi w studni na Fibuli |
Hmm dowiedzialem sie wielu ciekawych zeczy...(wreszcie wiem skad kluczyk do fibuli ) Szkoda ze nie napisales nic o beho czającym sie w podziemiach Thais ale co tam, nie można opowiedziec wszystkiego bo gra stalaby sie nudna nie ;)
Poradnik naprawde spox. Troche tych ssów zrobiles 8o |
????
Cytuj:
PROMOCJA Jest to taka promocja do Graczy grajacych z PACCEM Pmaga to w szybszym odnawianiu MANY~ MP i HP Życia PROMOCJE mogą tylko kupic gracze posiadający PACCE - Premium Account za 20 k i musza mieć 20 lvl +. :evul: :evul: |
Nareszcie ktos pokazal uroki miasta Thais!:)
|
moze juz bylo to pytanie ale plz odpowiedzcie a nieodsylajciee mnie nigdzie itd. gdzie sa dobry resp slimow kolo thais
|
Pod Acient Temple - chwila eksploracji i masz.
|
Hej!
Czemu nie napisałeś gdzie można stać się mieszkańcem miasta i jak wstąpić do wojska?:) |
Właśnie, stare dobre Beho :D E, o jakim ty wojsku gadasz?:baby:
|
O wojsku w Thais mówie.:)
|
W tej grze nie ma zbyt dużo elementów RPG... Myśle, że chodzi mu po prostu o gildie knightów.
|
Mi się Thais bardzo podoba.:) :) :) :) :) :) :)
|
Huh, moim zdaniem Venore roxa :p
|
Jak zostać mieszkańcem Thais?? Poradnik gratz:cup: :cup: 8o 8o
|
Mam male pytanie: Gdzie w podziemiach w Thais mozna trafic na rotwormy?? Mam 8 lev i chciałbym poexpić na czymś ciut lepszym od trolli.:baby:
|
Luke Firewalker -->
Ja sie boje rotwormów :D choć mam 11 lvl. Mozesz je spotkać w podziemiach dzielnicy Thais. Zobacz mape respawu na stronie glównej Tibia.pl :) Punkt 57 :) nie zapomnij o łopacie i linie. |
Jest tam też Slime, lecz droga do niego jest wypełniona poison fieldami.
Gdzie jest ta slime , bo tam jest quest na ktorego stracilem 1 godz. i nieznalazlem ;/. |
Dosyc ciekawe
Nawet ciekawy opis :P
|
Dosyc ciekawe
Nawet ciekawy opis :P
|
tylko proszę nie śmiejcie się ze mnie ^^
ale wiecie może jak zostać mieszkancem thais skoro mieszkam w venore? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:04. |