![]() |
Cytuj:
i tak do ciebie: C/C++ jest do dzisiaj jednym z najpopulariejszych jezykow. W sumie powoli zaczyna mu doroznywac OPascal, ale jednak sporo mu brakuje jeszce;) |
Cytuj:
pytasz o to, co to w tym programują, czy też te specjalistyczne? (bo co do tego pierwszego, to ja ci wiele nie powiem, nie ten kierunek studiów mimo wszystko :evul: ) ale się offtop porobił :confused: d. Taube |
Nie nadazam
NIe wiesz w czym programujesz!!?? |
Cytuj:
teraz ja nie nadążam... zadałeś pytanie, to się zastanawiałam, czy o te specyficzne języki, czy te jakoby najbardziej popularne jeśli uważasz, że programuję w czymś o czym sama mówię, że inni, ci dla których jest to już zawód programują (zwróć uwagę na końcówkę.. tam tego nie zrobiłeś - jest trzecia osoba, nie pierwsza) i że mam tylko ogólne pojęcie to przeczytaj jeszcze raz to co napisałam w poprzednim poście :confused: gwoli ścisłości i przyszłych nieporozumień: ja_NIE_być_programista_ja_być_elektryk.... d. Taube |
Cytuj:
Ale i tak cie opierdziele:D Skoro ie programujesz kto dal ci prawo oceniac co jest nowoczesne a co przestarzale:D:D:D Cytuj:
|
ja nie oceniam, ja tylko powiedziałam to co jest mi wiadome..
a nie wiem kto dał prawo mojemu wykładowcy tak sądzić.. chyba doświadczenie i sam zawód :evul: a te języki, o których mówię, to specjalizowane.. na przykład taki matlab :) jeśli chodzi o samo programowanie, znam się trochę na tym, ale nie programuję, a to wiadomo, że zawsze jest jakaś różnica :) d. Taube |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:37. |