![]() |
Chodzi nam o posiadanie wysokiego skila którego większo¶c nie bedzie miała :)
|
z tego co wiem to fist rosnie tak samo szybko u kazdego rodzaju postaci to ja bym wtedy przezucil mojego sorca na fisty i np nabil mu 60 fista+ jakies rekawice bokserskie atk 30 def 30 i po cholere by byle socrcom miecze,cluby ? jak moglby walnac z fista+rekawica jak knight + sword :D
|
Po pierwsze, jak już jakis przedmówca mówił - Cipy RACZEJ nie dadz± broni do fista bo to by zepsuło system gry.
Po drugie, nie gadajcie o czym¶ takim jak kastet, czy "Żucanie marchewkami" bo to troche nie realne. Taki kastet zepsułby cały RPG'owy klimat gry... To jest tak jakby wprowadzili jaki¶ karabin. Oczywi¶cie s± to tylko moje domysły... xD |
Cytuj:
Jak mawia moderator >> www.so.pwn.pl |
fist foghtin
to by bylo ciekawe zwlascza z tym kastetem ciekawe jak by sie nim draga bilo :) xD xD :evul:
|
te nowe bronie to bzdura....
to byl poprostu post na forum tibia.com gdzie ktos wymyslil sobie takie cos i wypisal na proposal forum |
Cytuj:
|
A moim zdaniem szpony powinny być wprowadzone, to pasuje do klimatu dżungli ;d. Na Azurze jest jakis ~14 knight z fistem 75(albo 80)+ ;P z takimi szponami niezle moglby wywalic ;D. Tyle z mojej storny baba ;d
|
Heh tylko...
..nie krzyczcie bo żartuje.
Hmm np: Rękawice boxerskie spodenki zęby czy jak to sie zwie ring, zakłady i nowa profesja: Gołota 57sec:D |
Jak cos to by powstaly jakies szpony ...
Co do kastetu : To raczej nie ta epoka ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:07. |