![]() |
Chyba żaden modek tego nie widział... Wiele razy było mówione, że na tym forum bywają także dzieci.... jak nie wierzycie looknijcie na zdjęcia... demoralizujecie je ... Ci co chwala te "dopracowane" graficzki niech się zastanowią poważnie nad pochwałami następnym razem... W.g mnie temat do kasacjii w trybie natychmiastowym... A dla usera ostrzeżenie
|
Smieszne ale troche wulgów...
:evul: |
Hmmm, troche jak w Polskim filmie, takim jak Poranek kojota, albo Chlopaki nie placza. Widac takie juz upodobania Polakow do bluzgow.......... ;( ;( ;(
|
Niezłe lecz krótkie, co do wulgaryzmów to dobry pomysł - podoba mi się.
|
Cytuj:
Ty sie chyba na sztuce nie znasz...:P Przeklinanie nie jest tylko samym w sobie wulgaryzmem, ale także środkiem ekspresji, co prawda czesto nadużywanym w pewnych, dobrze wszystkim znanych środowiskach. A autorowi zapewne chodziło o przedstawienie tych środowisk w świetle dobrego humoru i mi sie wydaje ze to sie udało :). Ale na wszelki wypadek dawaj napis >>> Od 16 lat <<< :P P.S Leito po ile wazelina... no wiesz :P |
HAUHA Fakei bardzo fajne
btw. skad wzioles to nazwisko Grabarczyk? moj kumpel tak ma 8o |
Dalej
Rób fejki dalej !
Podobał mi się też burdel na rooku ale to nie ten temat |
hehe wulgaryzm przyciąga ...
fejki to fejki co tu mówic pomysl nawet moze byc
.... p.s Czy te 14 , 15 latki mogą usunąc avatary marihuany , ?:/ Nie wiedza nawet jak to wygląda :/ |
Super
super Szkoda Tylko Że Tak Nie Ma W Tibi :) :) :) :) :)
|
Szara rzeczywistość XD
|
Czy ideą tego fake'a jest wulgaryzm?
|
wykonanie ok bez zastrzerzeń a co do przeklenstw to jak zwykle ich bronie bo..... to jest polska rzeczywistość:D
|
fajny pomysł tylko te słowa kur** zastąpić np. kurde
|
Hehe
Extra normalnie sie zwijam przed kompem hehe.
Dawaj więcej to wybuchne ze śmiechu :D :D :D |
Nie no mi sie podobaja wszytkie ;) dawaj dawaj wiecej :D :D :D :D :D
|
super
Człowieku ty to masz łeb super rób dalej ;)
|
Hrhr dobre.....tylko szkoda ze cie zbanuja za te wulgarymy :]
|
Moim zdaniem GRATZ mi sie podoba i wcale mi wulgaryzmy nie przeszkadzajom. :p
|
:)
Fajne mnie sie podoba daj wiecej :D:D:D:D
|
Widze ze komenty nie sa takie zle, wiec zrobie nastepne czesci do k**** nedzy!!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:38. |