![]() |
www.wwwwp.pl
Ta strona powinna dać od myślenia... |
up : OMG...Ten kto akurat je przy kompie niech nie wlazi na ta strone...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
1. juz pisalem ze wiem jakie sa kary-.- 2.byloby to kolegium(to bylo kilka lat temu) 3.mi akurat by to zwisalo ile by dostal... |
Cytuj:
topic: No, wsadzac do wiezienia i konfiskowac prawka i auta, to by bylo chyba najlepsze. |
Dozywotni zakaz prowadzenia, wysoka grzywna, pokrycie kosztów leczenia (w ostateczności pogrzebu : ( ).
|
Takich to po pysku i do więzienia(na bliżej nieokreślony czas) :evul:
|
@Arthus
Widzę, że jesteś fanem Metallici (jak i ja) więc słowa "Who made your God to say: I'll takie your life from you!" powinny ci coś mówić... Ludzie! Opanujcie się z tymi karami śmierci! A co do piratów... Może więcej drogówek? Każdy depnie po hamulcu jak takich zobaczy ;) |
ostatnio na onecie pisało o 11-letnim chłopcu, który prowadził samochód odwożąc swojego pijanego ojca do domu...
a ta stronka... omg... biedna dziewczyna... |
patimrok:
Ważne, że żyje, życie przegrane ale żyje. |
Cytuj:
Szczerze mówiąc, ja wolałbym umrzeć, niż wieść przegrane, nędzne pół-życie. Wiesz, jakie katorgi musi przechodzić taka kobieta? Dożywocie. BEZ SKRÓCENIA. Żadnego dobrego sprawowania, nie. Niech sku_el gnije w więzieniu za zrujnowanie komuś życia. SZCZEGÓLNIE, jeśli ma nastawienie pokroju "panie, a ja to piję od urodzenia!1" A jeszcze lepiej, niech go wsadzą do pudła z jakimś pedałem - będzie miał jeszcze większą jazdę. :D |
Wikt:
To co byś poradził tej kobiecie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:06. |