![]() |
|
Ej ale czy mozna wiedziec jak sie dostac tam ???
|
Fajny film, gratz loota.
|
@Aristo
tam były z 2 bp hamów ;] I jeszcze kasa ^^ |
Zaje*isty loot, tez tak chce 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
________________________________ Wydaje mi sie ze umiem grac w tibie. Mam racje, wydaje mi sie |
o lol to już stary filmik. Ale nieźle im pojechał XD
|
O kora poprostu mni zatkalo 8o synek mial farta ze tyle ludzi na afku 2 chyba nie bylo na afk... dawal caly czas exura gran muehheheheheheheheheheheheheehh ale Gz dla tego pana ..... POPROSTU COOL
|
Ten koles co co jakis czas leczyl sie exra gran to po prostu bylo macro ....
dal sobie pewnie zeby go leczylo jak hp spadne ponizej . Ziom poprostu wymiótł całkowicie ciekaw jestem czy udalo mu sie wyniesc calego loota do depo ^^ :evul: A te wszytkie afki sie przeliczyły troche i maja za swoje 70+ knight padl itd muheuheueheuh kocham filmy tego typu xDDDDD :evul: |
Reeeeehost plax
|
Cytuj:
@Topic Wszyscy ci afkerzy są na mc od jednego gracza, tak właśnie wygląda farma mc xD. |
Cytuj:
btw. Filmik baardzo mi sie podobal... :) |
z tego co mi wiadomo nie wszyscy uh'makerzy byli tego knighta (Sho Jin.. z tego co pamietam;] ).. jak zauwazyliscie po zabiciu druidow odezwal sie "Lowix" jeden z najlepszych graczy na dolerze.... z tego co sie dowiedzialem czesc z nich byla wlasnie jego :P... wlasnie sie zastanawialem czemu on tak malo gra lowixem a ma od.. hu.... (sporo) uh ;] i ta sytuacja polityczna na tym serwerze... malo komu jest znana.. o ile wogle ktos ja zna xD
pozdro dla ekipy z dolery... aktualnie z galany i eterni ;] |
I love doooolera! (chociaż gram od niedawna ^^) More info? Msg Turean
@Topic: Własciwie wszystko co chcialbym powiedziec na temat filmu bylo juz powiedziane... 91k oz..... :D :D :D :D :D :D |
Uahahah xD Niezle to bylo :D Koles ostro sie pewnie ostro w****... tylko druidow padlo :) Uahah tylko nie wiem jak tam sie mozna dostac :? Za***iste miejsce do afk. Jeżeli ktoś wie jak sie dostać to prosiłbym o kontakt ;>
|
Mam pytanie:
Czy na servach bez skulli nie ma capa?! Popatrzcie ile tam muscialo oz. uniesc ludzie! A po za tym to ten koles uzyl tylko kilkanascie razy gfb i co 74 royal padl za 10 razem uzyciu gfb!?!? Jakies nierealne! |
Ludzie jak tam dojsc powiedzcie plx !!!!!!!! na pw albo tu plxor!!!!
|
Cytuj:
Topic: Fajne. Lubię oglądać takie filmiki. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:56. |