Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   PACC is back! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=42876)

Pacek 20-07-2005 22:22

tak, bez wątpienia najlepsza jest wzmianka o profesjonalnej firmie Drom, ciekawe z kąd ta nazwa i o co może chodzić ?? a tak poza ty to fajny baner umieściliście, a jakie chwitliwe hasła tam są podawane [; mam nadzieje że teraz już nie bedzie żadnych problemów

Juziu 20-07-2005 22:41

Ceny

Team Tibia.pl za zakup Premium Account na 3 miesiace chce od nas 95 zl do tego trzeba doliczyc srednio 3 zl za przelew/przekaz czyli 98 zl

Gdybysmy robili to na wlasna reke to wg www.money.pl // http://www.money.pl/pieniadze/kalkulator/ = kursu euro z dnia 20.07.2005 1 euro = 4,15
4,15 * 19,95 ( cena pacc w euro wg CipSoft Gmbh) = 82,80 ZL/PLN + 3 zl za przelew w banku / oplata na poczcie srednio liczac 10 zl za ich posrednictwo na jednym zakupie.
Pozdrawiam ;-)

A mowią ze nie maja pieniedzy na utrzymanie strony ;-o

Raul 20-07-2005 22:46

@up
OMG. To róbcie na własną rękę, ktoś Wam zabrania?

Juliusz Cezar 20-07-2005 23:04

PACC by Tibia.pl

Naprawdę fajowo PACC, aż się prosi żeby go wykupić, jedyne co to faktycznie ten tekst "nie musisz pytać rodziców" brzmi dziwnie, ale poza tym spox.

Juziu 20-07-2005 23:04

@up up
nikt nie zabrania, chcialem tylko uswiadomic czesc Tibijczykow o cenach. Slowem nie wspomnialem ze nie maja nabywac pacc u was ( tj Team Tibi.pl),
to tylko widok na druga strone medalu kupna pacc przez was.
Pozdrawiam :-)

Dr. Omader 20-07-2005 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Juziu
@up up
nikt nie zabrania, chcialem tylko uswiadomic czesc Tibijczykow o cenach. Slowem nie wspomnialem ze nie maja nabywac pacc u was ( tj Team Tibi.pl),
to tylko widok na druga strone medalu kupna pacc przez was.
Pozdrawiam :-)

Otworz wlasna firme, biegaj po urzedach, plac podatki, plac skladke ZUS i jeszcze prowadz ksiegowsc, odpowiadaj ludziom na maile, kupuj pacce, funduj konkursy na tibia.pl i to wszystko za darmo. Ciekawe czy by ci sie chcialo...
Chyba kazdy jest na tyle inteligentny zeby sie domyslic, ze jest mala prowizja pobierana od tego.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szopenfeldziarz
Ale ten nius za bardzo komercyjnie-marketingowo jak dla mnie wygląda.

To ma tak wygladac. W koncu to ma byc reklama, ktora ma zachecic ludzi do kupna. Kazda firma zacheca klientow do kupowania u niej, tylko nie wszystkie robia to tak dobrze ;)
Co do samego tekstu newsa to i tak poszedlem na pewne ustepstwo, bo bylo jeszcze lepiej, ale sie "ktos" przyczepil ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evul Tibian
Drom a wizytówki zamierzasz robic? ;>

A mam jakies swoje jeszcze chyba gdzies ;)
Ale nie potrzebuje, juz i tak musialem pieczatke firmowa zamowic bo kurde wszedzie tego wymagaja ;)

Cytuj:

Bo nie mamy, dalej jestesmy sponsorowani przez fpp.pl i nie ma szans na samodzielna kariere, caly zysk z pacc nie starczy na utrzymanie strony(co do kosztow utrzymania, juz wiele razy o tym pisalem, wystarczy poszukac w dziale tibia.pl - opinie, sugestie)...

Stasioman 21-07-2005 08:10

Yeah! Dzięki wam znów będzie można po updacie być "W pustyni i w puszczy"!!!

Wigo 21-07-2005 16:23

Siema

Moim zdaniem to o tych rodzicach co jest napisane ze niemusza sie o tym dowiedziec nic dziwnego sam widzialem wiele osob ktorych rodzice byli przeciwnikami tibii ; d u mnie tez tak jest ; p a tak na marginesie w poniedzialek wysylam kase na pacc ale suuuper extra za***iscie bedzie kiedy spadna liscie :D :P Juz sie niemoge doczekac pacc'a ;d

Sarvi 21-07-2005 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez k-kondzik
Więc nie przyznacie się na forum ile macie z tego.
Nie wnikam co zrobicie z tą kasą, ale chyba ci co zamówią Pacc'a przez tibia.pl powinni wiedzieć.
Osobiście popieram to że, pomagacie w zdobyciu PACC'a.

Pamietaj, ze trzeba jeszcze oplacic domene, server itp... X(
@topic:nice, ze mam wieksza gwarancje z tibia.pl , ale mam kumpla co za
70k w tibi kupi PAcca :D:D

-=DanieL=- 22-07-2005 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez anasazi
wiesz niektorym moze si eniespodowac ze napisaliscie "nie musicie juz pytac rodzicow o zgode" to troche brzmi buntowniczo a jak ten post zostani eusuniety to na bank wy tu usuwacie nie bardzo dla was wygodne wypowiedzi uzytkownikow forum

Kup sobie słownik.

a co do tego o rodzicach to jest prawda reakcja wielu z opiekunów jest taka "Chcesz wydać prawie 100 złotych na jakąś gre?" dlatego chyba jest ujęte o rodzicach

Ojczul1 24-07-2005 19:08

Cytuj:

Team Tibia.pl za zakup Premium Account na 3 miesiace chce od nas 95 zl do tego trzeba doliczyc srednio 3 zl za przelew/przekaz czyli 98 zl

Gdybysmy robili to na wlasna reke to wg www.money.pl // http://www.money.pl/pieniadze/kalkulator/ = kursu euro z dnia 20.07.2005 1 euro = 4,15
4,15 * 19,95 ( cena pacc w euro wg CipSoft Gmbh) = 82,80 ZL/PLN + 3 zl za przelew w banku / oplata na poczcie srednio liczac 10 zl za ich posrednictwo na jednym zakupie.
Pozdrawiam ;-)

taak ale odlicz sobie od tego prowizje (ja niestety kupilem bankiem prowizja =2 pacc a nie kazdy ma karte a poczta to poczta... albo ukradna albo pare tygodni czekac trzeba

Palmir 02-08-2005 00:52

Omander, zalozyles firme, wiec podatki tez bedziesz placil? ;)

red skull 05-08-2005 19:33

kurcze korci mnie to PACC.......ale forsy nie ma skad wziac :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02.