![]() |
Cytuj:
Have fun :P |
Dajcie mi linka do Conquer online prosze :evul:
|
www.conqueronline.com ;) i wszytko tam możesz sciagnąć i zaloćyc konto.
Ja narazie chce zbadać UO bo ma dużo takich umiejętności dostępnych o które mi chodziło (kowalstwo, stolarka, górnictwo itp.), potem zajme się conquer'em :) Jak ktośma jakieś problemy z Uo to pomoge bo na IRCu już się od chłopaków dowiedziałem co i jak :) |
Ja mam problemy :P:P:P skąd to ściągnąć??
|
|
Nikt nie wspomnial o MU?
www.muonline.com Istnieja tez prywatne serwery ale to juz trzeba poszukac;) O MU nie musze chyba mowic? kazdy ja zna, moze jest tam malo spokojnego zycia, ale warto pograc, ciekawa grafika itp, ma duzo zalet, polecam @OffTopic Szkoda ze juz ci sie Tibia znudzila, Polacy na Galanie sa coraz slabsi ;( |
Ludzie, wejdzcie tutaj -----> post #48. Tam każdy znajdzie coś dla siebie. I nie róbcie tematów skoro już takowe są.
Pozdro all :flaga_pl: |
Cytuj:
"mam juz dosc gier w stylu MU, lineage czy cus" gratuluje ci -_- eternal lands http://www.eternal-lands.com/ chcesz byc szwaczka? prosze! chcesz byc przedzalka do bawelny? NP.! ( : |
Moglby ktos dac linka skad sciagnac UO, i jakiegos darmowego serva gdzie jest duzo Polakow i sie przyjemnie gra? :D Podkreslam ze chodzi mi o linki :P z gory dziekuje
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:19. |