![]() |
Albo koles ma poprostu talen i siedzi duzo czasu przykompie albo dzieli konto niekazdemu ip sprwdzaja lolo'botinhu of hell na julerze tesz ma kilko ownerow i jakos bana niema najwiekszy PA na servie bylo z 9 tematow na forum julera o nim o jego pa i o tym ze dzieli konto
|
Cytuj:
To twoje "tesz" mnie zabiło. You see "ZASADY PISOWNI POLSKIEJ i interpunkcji ze słownikiem ortograficznym" |
Umm, średni człek, który ma życie na rl, robi sobie 200 k dziennie luzem(od 50 lvla), ale to co oni tam wyprawiali to nie wiem co to było.......... takie waste że ... uber fok xS
|
Ale trzeba przyznać ma łepek kopa 20lvl przewagi nad drugim miejscem : P
|
No toż była mowa że to acc share na lanie, nie? też mają kopa ..
|
Mi by sie niechciało tak sharować lubie mieć uczucie , że ta postać jest only moja ^^
|
Cytuj:
|
Ja wole nieryzykować banem ^^
|
Cytuj:
|
Ale ta gra wyglądała by zupełnie inaczej gdyby każdy był utrzciwy...
|
****a jak nie gracie na Beryli to nie *******cie ze sampzor dzieli konto rotfl.....Ja gram na beryli i wiem ze na pewno on nie sharuje konta.Nauczcie sie ****a expic a nie *******ic ze wszyscy h-lvle dziela konta
|
Czy ma 1 czy 2 ownerów to mnie nie interesuje. 100 lv w tak krótkim czasie to naprawde imponujące.
|
Ekhm...
You have requested the file Sampzor_lvl_100.rec (20834 Bytes). This file has been downloaded 1400 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account! Nie mogę ściagnąć ani tego filmu ani innych. Poszę o pomoc. Świat: Pacera Voc: Druidka Lvl: 34 Mlvl: 45 ************ ~~Hail Nieśmiertelni~~ |
http://beryliamovies.250free.com tam sobie ściągnij.
Popatrzcie ile Sampzor jest wlogowany na Berylii, On naprawdę robi to w 'ludzkim' czasie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:29. |