![]() |
Filmik jest LOL. Niby fajny ale:
1) twoje PvP sux! Kilka razy było że runy można użyć tylko na stworzeniu. Ty w potwory celujesz z ekranu? 2)Walić z eXplo w warrioria. Gratz 8o 3)Strasznie chaotyczne. Najpierw z gfb w 2 WarWolfy, potem je zostawiasz idziesz bić co innego. 4)Te warriory mogłeś na koniec z melee bić a nie marnować eXplo/Hmm To chyba tyle krytyki. A tak pozatym to ładny magic level :p |
Cytuj:
|
Gratz dla pana krecocego filmik, jestes boski :)
Do tych co sie nie podoba... Jak gra ktos na Arcani to podaj name pogadamy.. Zaloze sie ze macie max 70lvle i wydaje sie wam ze juz wszystko o tibi wiecie... |
Przestancie bluzgac dla niego to wyczyn 1k w 3min bo jest newbie a my robimy w 3min z 3-4k expa wiec sie nie dziwcie ze wy macie po 30lvle i robicie 4k w 3min a on 1k w 3min co do tematu to gratulacje;P
|
@fala
ok , podaj swój nick, bardzi chetnie poznam Cie z kimś ;) @ogólnie Filmik jest shit dla doswiadczonych graczy, dla newb'ow to jest cos ciekawego i tyle. |
ejj to nie jest temat do obrzucania sie gownem -.-
@topic gz miejsca ;> Cytuj:
|
@up
riposta .. |
Wiesz, może to jest shit, ale to dla ciebie się super nada! Przecież widać to zachartowanie, czysty się nie tłumaczy :) Pozatym 30 lvl to i tak mało ... zabawa się zaczyna po 50tce xD
|
uau ale film pobij tego gościa co w godzine zarobił jeden Milion ^^
|
Cytuj:
|
To co ale kase zarobił
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A, i naucz sie edytowac posty , a nie ciagle nowe piszesz .. |
@UP
ojo, mądry się znalazł, wkońcu forum jest poto by konwersować z innymi ,a nie tylko z tobą,i nie będe sie żarł z tobą znowu, bo to nie ma sensu, dałem na luz w poprzednium threadzie, a ty jako "10 latek" dajesz popis nadal.. egkf |
@up
Zgadzam sie. Shut up then. B) |
Ja tam sie zgadzam z Grennim ^^
OMFG. 1k expa w 3 minuty oh yea, oh ya ale to musialobyc podniecajace. Ten film to nieumyslnie zrobiona komedia pt. "waste runes": 1) GFB w 1 spearmana to szczyt szczytow. 2) SD w zerka... Lol :D 3) Explo w warriora. I inne waste :P Ogolnie lepszy exp bys zrobil bijac dragi/GSy z blokerem. Film 0/10. |
Dobra nie kluccie sie kazdy ma swoje zdanie, mi sie film nawet podobal bo mam 18lvl i 25mlvl.
Sam za bardzo nie wiem gdzie expic ale w tamto miejsce i tak sie nie wybiore :P |
Cytuj:
|
Koniec Tej Po***anej KŁÓtni!!
SPOKÓJ LUDZISKA....
Kazdy może miec swoje zdanie i co sie tego tyczy kazdy musi je uszanowac!! Teraz zastanówcie sie co sobie by pomyslal jakis obcokrajowiec znający język polski (niemozliwe?? :>) czytający ten temat.... @Top Film bylby calkiem fajny gdyby nie te wszystkie minusy co wyzej napisane. Tak apropo, masz jakiegos other chara, ze Ci runek nie żal?? Ocena - 2/10 |
napoczatku myslalem ze to 1k w gp a to chodzilo o 1k expa ale film cool teraz bede se robil sorca na swiecie no-pvp i wykorzystam ten sposub :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:22. |