Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Z jakiego kraju najfajniejsi kumple? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=43369)

Ciechan 27-07-2005 14:18

W sondzie brakuje Holandii. Z obywatelami tego kraju najlepiej się dogaduje bez sprzeczek i im najbardziej ufam.

Warlord Xion 27-07-2005 14:38

Niemcy to spoko koledzy pomagają ,troszczą się o ciebie .A polaki to fee ble itd . zagrajcie na furorze to wam to wyjdzie bokiem ,oczywiscie bez kontaktówi h lvli.

Gufat III 27-07-2005 15:08

Norwegia. Miałem Tibijską żonę z Norwegii dawno temu na Amerze, jej brat był naprawde świetny i zabawny, znałem też paru norwegów na Elysii i Liberze, naprawde fajni ludzie.

maro38 27-07-2005 23:37

Najlepszych znajomych mam w Brazylii.

Shinjix 28-07-2005 00:15

Hmmm... Nie zagłosowałem, poniewaz znam osoby praktycznie z kazdego kraju. Aczkolwiek najlepiej sie dogaduje ze szwedami i brazylijczykami. Z polakami to raczej tylko znajomi, bo kontakty polak - polak wygladaja mniej wiecej tak "-hi, pol? -yes. - To s*******aj ty s****ysynu ***** **** ****" (w wielkim skrocie). Powinienes zrobic sonde z wielokrotnym wyborem.

Querix of Ice 28-07-2005 00:26

najlepsze ziomy z polski :) dlatego , że łatwo sie dogadac i można gadac z nimi godzinami zna sie angielski ale nie do perfekcji :baby:

Luckq 28-07-2005 00:56

Wszędzie się znajdą fajni ludzie. Osobiście najwięcej znajomych mam z Polski a reszta to Brazylia.

Yoh Asakura 28-07-2005 11:05

Najlepsi kumple w Tibii:
Szwedzi...z nimi się zawsze dogadałem,mieliśmy wspólny domek aż w końcu doszło do kradzieży...złodziejem był Polak,także jego kolega,ukradł mu 3 devil helmety.Ja jako przyjaciel,cóż,dałem mu 3k (devil helmet = 1k na tym servie na którym gram).I tak właśnie nawiązała się moja tibijiska więź ze Szwedami...

Gufat III 28-07-2005 11:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Querix of Ice
najlepsze ziomy z polski :) dlatego , że łatwo sie dogadac i można gadac z nimi godzinami zna sie angielski ale nie do perfekcji :baby:

Brak wiedzy przyćmiewa Ci okno na świat.
Trzeba sie uczyć angielskiego, ziąąą!

Hey Big Black Jimi Joe 28-07-2005 11:47

Młóciłem długo tę kądziel niewieścią
młóciłem długo, albowiem powiedziano mi:
To nie żadne bałamutnie
jedyne co rzec mogę: god save the queen.

Descartes 28-07-2005 11:50

Braaazil! Braaazil!

Oczywiście nie oceniam ludzi na podstawie narodowości, ale na Trimerze jest najwięcej właśnie brazylijczyków i polaków. A z polakami to wiadomo - ma się kilku kumpli (gildia, RL)... a reszta to hi friitansplx.

Sam nie pytam się wogóle o narodowość, chyba, że zabraknie mi słówka - wtedy się pytam, bo może będzie polak i można będzie pogadać po swojemu.

Stefan12341 28-07-2005 14:07

W sondzie brakuje jeszcze "Inne"... + glupi temat...

ReMM 29-07-2005 09:36

Norwegia najjjfajniejsi :p mam takiego kumpla co go ucze polskiego a on mnie norweskiego ... i juz umie ze mna gadac w naszym jezyku:p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:09.