Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Ostatnie informacje o update! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=43400)

Mlaan 25-07-2005 18:02

A mi sie podoba :p

Mi się wszystko podoba :p. Np.Nowe miejsca do expienia w dżungli (nareszcie się zwolni troche miejsca w expowiskach na FACC area) :D:D...Rzeczywiście te jaszczurki prezentują się najgorzej ze wszystkiego :( :( ale jak to ktos powiedził pożyjemy zobaczymy ;)

Raimel Reaktywacja 25-07-2005 18:06

Mi się nie podoba to że będzie można chodzić w różnych kierunkach. Nie jak normalnie góra dół , lewo prawo , tylko różne kąty ;/. Zobaczcie ja chodzą pandy . To będzie lipne. Tak jak jest teraz jest spoko.

Czester 25-07-2005 18:07

Ja pujde po kilku kumpli z julery i lecimy na testa :D

kołbaś 25-07-2005 18:08

wszystkie inne potwory co są na tych ss to wiemy jakie nazwy ale ten 3 głowy smok ??? a moze hydra albo te wieldkie 100+ nogie robale

Asieks 25-07-2005 18:18

Awww !! mago małpy,mago jaszczurki :( pigmeje, trzyglowe smoki...Up zapowiada sie barrrdzo interesująco xD az kusi zeby zakupic pacc :>

@
Słyszałam że stwory maja byc max silne jak Gs'a <od cienkich w zwyz>ale takze ze maja zostac wprowadzone silniejsze od Demona,czy to tylko wybujała fantazja graczy?? czy autentyczna prawda...Modki wiadomo cos na ten temat?

tomek-bury 25-07-2005 18:18

bardzo fajnie... tylko ciekawe czy bedzie cos dla FAcc :S watpie :(

karmiel 25-07-2005 18:27

no bardzo mi sie podobają potworki tylko szkoda że to dla pacc :( miejmy nadzieje że będzie tak jak z nowymi światami: przez jakiś czas dla pacc, a potem dla wszystkich :)

5zparag 25-07-2005 18:32

mi tam sie whystko podoba XD
Po pierwsze: bo nie powiekszyly mi sie zdjęcia.
Po drugie: bo mam FACC XP
ale update zapowiada sie niezle mogliby dorzucic jescze jakies rzeczy dla faccow

FilipYo 25-07-2005 18:38

JEgo mac krew mnie zalewa jak to czytaam "mogli by dac cos dla facc" " szkoda ze nic dla faccow " " a moze jednak dadza cos dla facc" NIC WIECEJ OPRUCZ NOWEJ GRAFIKI NIE DOSTANIECIE!!! nie placicie to nie dostanie zaplacicie w tedyu dostaniecie

Monte 25-07-2005 18:42

To trzygłowe coś, to może hydra? : ) "Może napewno"? ^^ Aff, już nie mogę się doczekać.. Test Serva ; ))

Raynold 25-07-2005 18:47

Szkoda, ze nie bedzie mnie w czasie update'u :/
Chociaz gram w Tibie raczej sporadycznie, to na to wydarzenie chetnie bym sie wybral.

btw
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor
Jaszczury... kojaży mi się "Mrok nad Sethanon" i "Królewski bukanier" Raymonda E. Feista. Tam ludzie-węze się nazywali Pantathian....zdaje się, że projektanci CS czytali te same książki.

Nie spodziewalem sie na tym forum, ze uslysze o Raymondzie Feiscie... =) Jest cool

TrEbLo 25-07-2005 18:51

oooouuuu yeeeeaaaaaaaa xD

brawo dla ludzi z CipSoftu, naprawde to mi sie podoba... a jak bedzie hajc, czas i nie znudzi mi sie na jakis czas Tibia to zakupie pacc'a :evul: spenetruje wszystkie dziurki w tamtejszej dżugnli :p szkice małp są najbardziej wyczesane... normalnie takie coś to mi sie podoba i te liliputy xD
a ci co marudzą, że znów nic dla facc'ów niech sie rąbną czymś twardym w łeb... w końcu (jak już ktoś pisał) zwolnią sie miejsca do huntowania, jeśli będą nowe itemki to po jakimś czasie pacc'owie będą sprzedawać nadmiar, bądź zbędne śmiecie...no i oby ta grafika rzeczywiscie byla w calej Tibii :p

Celmir 25-07-2005 18:52

Cip Soft Sux!!

Wszystko fajnie i ladnie.Tylko 1 sprawa:Cip Soft tak sie spieszy z tym ubdate ze mnie ****a rok szkolny chyba zastanie i sobie gowno pogram!!!!GRATZ ****a dla CIP SPEEDOW!!!KOCHAM ICH ROBOTE ****A!!! 8o

Anastazy 25-07-2005 19:02

Super!

Nie mogę się doczekać... Te jaszczury wydają mi się ciekawe. Jak to dobrze, że mam świerzutko nabytego pacca :D

Dameggio 25-07-2005 19:05

update

Pieknie, ladnie tylko ja bym naprawde chcial aby ten update wyszedl, sam bym wszystko zwiedzil ;) Prawie polowa wakacji za nami, tu coraz wiecej informacji, ale tiquandy jak nie bylo, tak nie ma:/

Barry 25-07-2005 19:05

Trzeba jakoś spolszczyć Dworc'i. Może krasnorki? xD

Najfajniejsza jest hydra i to coś, co wygląda jak przerośnięta skolopendra. Cholera, chyba znowu będę musiał pacca kupić...

Tanivupo 25-07-2005 19:31

extra

extra extra extra extra:D:D teraz tylko update plx!!!!!! ja kce na nowe miasto ;> isc pozwiedzac z kumplami ;P

Xyrius 25-07-2005 19:34

niema co... nabijam 20lvl, zbieram 20k i kupuję PACCa.... maamo chce do dżungli. To piękne jest ;) A do wszystkich takich mądrych PACCów - zrozumcie nie kazdy ma 90zł na PACCa, nie każdy jest go sobie w stanie kupic. Dlatego to nic dziwnego że FACCi chcą nowych terenów... a co do jaszczurów - a mi się podobają :P

Sergaros_Rubera 25-07-2005 19:57

Tak tak tani , pozwiedzamy razem :D, a tak pozatym to zapowiada się bardzo fajnie :D All Shady z arcani pujda :D B)

Repos 25-07-2005 20:03

Na tym tzrecim zdjeciu bez powiekszenia to nie idzie tego dworca zobaczyc, jak w grze to takie male bedzie to to przeciez kazdy rozdepta :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:03.