Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Psyho atak (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=435)

Maciek Mur 14-04-2004 19:40

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Lechu De'Vrie
Wczoraj Niemiecka gazeta Das Wochenzeitung opublikowala szokujacy artykul.Pewien 17-latek, maniak tibii, zabil swojego kolege, ktory przyszedl go odwiedzic.gdy zaprosil kolege d srodka, spostrzegl, ze zabili mu postac.gral juz 7 godz.chlopak pobiegl po noz kuchenny i zaatakowal kolege.zadal mu 4 rany ciete klatki piersiowej.kolega zmarl na miejscu...... Naukowcy alarmuja, ze juz po 6 godzinach grania , gra moze powodowac zaburzenia swiadomosci Kraza pogloski, ze WSZYSTKIE serwery tibii zostana ZAMKNIETE!
P
LOOZ Historyjka tylko głupio, że zmyślona . Bardziej prawdopodobnie by bylo jagby nie pisali tytułu gry, bo przecierz to by tylko nachloniła ludzi do grania w tą gre :P . Sam pomyśl ja walnełem z calej ciły w klawiatuje jak ztracilem 800 gp jak mnie fuksemelf strzelił a ja uciekałem od PK i mialem bordowe życie... ale żeby zabić kumpla... CZŁOWIEKU , Z KTÓREGO TY JESTEŚ WIEKU? Sam wymyśliłem ten tekst :D :D :D :D :D :D :D :D

men of dead 14-04-2004 19:49

ej !!

to nie sa jaja z tym 17-latkiem tez to szylaszalem i juz kilka ludzi sie przez ta gre zabilo ale gdyby zamkli tibjskie servery co najmniej 100 ludzi by sie zabilo ja razem z nimi :)(joke z tym zabiciem ale reszta prawda)!!!

Maciek Mur 14-04-2004 19:51

Sorry pewnie popełniłeś bląd w pisowni ,bo sie spieszyleś ale w nawiasie chciałeś napisać (Joke to zabicie to GÓWNO prawda!!!!!!!!!!!!) :))

Aexer 15-04-2004 09:18

Ja tam bym sie zabil :P
Eee ja nie jestem az tak chory ale tibia nam nie zamkna

Munkol 15-04-2004 09:37

Poprosze kumpla jak on to interpretuje ale mi sie wydaje ze to bezsens :P historyjka mi sie wydaje wyssana z palca :/ (pokaz dowody na istnienir tego artykulu)

Grevil 23-05-2004 11:58

HAHAHA....to samo muwili kilka miesięcy temu!ROTFL!
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

Kesaro the Necromancer 23-05-2004 14:52

Nie zamkną oni sie takimi drobnostakimi nie przejmują.

Master Mazi 23-05-2004 16:06

hehehehe to ja powinienem zabic juz połowe osiedla :P

Matheous 23-05-2004 16:50

NO LOL... Niektorzy kurde ida do sklepu po 3 godzinnej grze w q3 i probuja kupic miniguna zeby rozstrzelac rodzine... I co? Zabronili q3? NIE! Ludzie maja to w dupie, bo na takich swirow nic nie poradzisz. Na siwecie sa takie debile, co widzac Krolika Bugsa wykopuja sobie dziure w ogrodzie i tam zaczynaja mieszkac, a zamiast czesc mowia co jest doktorku???. Tak samo niektorzy po obejrzeniu Dragonballa to siedza na kiblu i rycza, zeby sie w SSJ zamienic(czemu na kiblu? Bo po takim ryczeniu im zwieracze puszczaja:)))...Albo po jakims filmie w klimatach fantasy to podrozuja po swiecie w poszukiwaniu smokow...Moglbym tak dlugo...
Na debili nic nie poradzisz... Niektorzy serio sa tak poj*** ze lepiej nie gadac...

limenu 23-05-2004 16:53

Ta, ostry gościu ten psychol. Ja to bym inaczej rozerwał ;p.

Jeśli chcecie się rozładować zagrajcie w postal2 ;p

wyje****a gra ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35.