![]() |
Cytuj:
|
ej !!
to nie sa jaja z tym 17-latkiem tez to szylaszalem i juz kilka ludzi sie przez ta gre zabilo ale gdyby zamkli tibjskie servery co najmniej 100 ludzi by sie zabilo ja razem z nimi :)(joke z tym zabiciem ale reszta prawda)!!!
|
Sorry pewnie popełniłeś bląd w pisowni ,bo sie spieszyleś ale w nawiasie chciałeś napisać (Joke to zabicie to GÓWNO prawda!!!!!!!!!!!!) :))
|
Ja tam bym sie zabil :P
Eee ja nie jestem az tak chory ale tibia nam nie zamkna |
Poprosze kumpla jak on to interpretuje ale mi sie wydaje ze to bezsens :P historyjka mi sie wydaje wyssana z palca :/ (pokaz dowody na istnienir tego artykulu)
|
HAHAHA....to samo muwili kilka miesięcy temu!ROTFL!
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
Nie zamkną oni sie takimi drobnostakimi nie przejmują.
|
hehehehe to ja powinienem zabic juz połowe osiedla :P
|
NO LOL... Niektorzy kurde ida do sklepu po 3 godzinnej grze w q3 i probuja kupic miniguna zeby rozstrzelac rodzine... I co? Zabronili q3? NIE! Ludzie maja to w dupie, bo na takich swirow nic nie poradzisz. Na siwecie sa takie debile, co widzac Krolika Bugsa wykopuja sobie dziure w ogrodzie i tam zaczynaja mieszkac, a zamiast czesc mowia co jest doktorku???. Tak samo niektorzy po obejrzeniu Dragonballa to siedza na kiblu i rycza, zeby sie w SSJ zamienic(czemu na kiblu? Bo po takim ryczeniu im zwieracze puszczaja:)))...Albo po jakims filmie w klimatach fantasy to podrozuja po swiecie w poszukiwaniu smokow...Moglbym tak dlugo...
Na debili nic nie poradzisz... Niektorzy serio sa tak poj*** ze lepiej nie gadac... |
Ta, ostry gościu ten psychol. Ja to bym inaczej rozerwał ;p.
Jeśli chcecie się rozładować zagrajcie w postal2 ;p wyje****a gra ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35. |